bksh.al Shqip |English |

Katalogët e digjituar

 

Libra të Albano-Balkanologjisë

Skedari i fondit të albano-balkanologjisë përmban vepra në shqip dhe në gjuhë te huaja që trajtojnë probleme shqiptare dhe ballkanike. Ato u përkasin viteve 1800 dhe në vijim.

Katalogu Alfabetik

Katalogu sistematik