Paraqitje e shkurtėr e regjistrimeve tė gjetur

Numri i regjistrimeve tė gjetura ėshtė 2 dhe numri i regjistrimeve tė shfaqura ėshtė 2.
Njė paraqitje mė e detajuar e regjistrimit mund tė pėrftohet pasi ju tė klikoni paraqitjen e shkurtėr tė tij. Gjithashtu ju mund tė shėnoni regjistrimet dhe tė shtypni butonin "Shfaq detajet" pėr njė paraqitje mė tė detajuar.
1 Albania today : political and informative review
2 Academicus : international scientific journal : semiannual of University "Pavarësia" Vlorë

Show details      New search