Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 4 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 4.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Me art e shpresë kundër diktaturës : artistët e dënuar nga diktatura, së bashku në një ekspozitë në Muzeun Historik Kombëtar / Najada Selmani; Dorina Azo
2 Kam besim te brezi i ri : [intervistë me skenografin] / Agim Zajmi; Dorina Azo
3 Artistët shqiptarë duhet të hyjnë në Europë, të pamaskuar / Sali Shijaku; Dorina Azo
4 Moszbatimi i reformës i ka sjellë KESH - it 80 milionë Euro defiçit : sistemi energjitik gjatë 5 vjetëve të fundit, dështim dhe objektiva të parelizuara / Dorina Azo

Show details      New search