Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 14 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 14.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Filmkultura / Béla Balázs; Kristaq Dhamo
2 Histori e artit 4 : për arsimin e mesëm të profilizuar : profili shoqëror / Kudret Velça; Kristaq Dhamo; Silvana Nini; Majlinda Hala; Suzana Kuka (Varvarica)
3 Viktor Stratobërdha, 13 muaj kineast [album] / Kristaq Dhamo; Flori Slatina
4 Kujtime, persiatje :[Kinematografia shqiptare] / Kristaq Dhamo
5 13 muaj kineast :[Mbi jetën e regjisorit Viktor Stratobërdha] / Kristaq Dhamo
6 " Agim Zajmi, poeti i skenës" : Profesor Kudret Velça, publikon monografinë mbi jetën dhe vlerat profesionale të babait të shumë skenografive shqiptare / Kristaq Dhamo
7 Kineasti Viktor Stratobërdha / Kristaq Dhamo
8 Agim Zajmi - poeti i skenës / Kristaq Dhamo
9 Kujtime për regjisorin meteor Viktor Stratobërdha / Kristaq Dhamo
10 13 muaj kineast : homazh regjisorit të parë Viktor Stratobërdha / Kristaq Dhamo
11 Kuaj me biçikleta : po viti `97? / Kristaq Dhamo; Elsa Demo
12 Shteti nuk njeh rregulla loje për kinematë private / Kristaq Dhamo
13 Shqipëria duhet të ripërtërijë urgjent infrastrukturën kinematografike si dhe të subvencionojë filmin : kineasti, autori i filmit të parë artistik të metrazhit të gjatë në kinematografinë shqiptare / Kristaq Dhamo; Enver S. Morina
14 Kur Enver Hoxha urdhëronte Liri Belishovën për realizimin e filmit të parë : flet autori i filmit të parë artistik shqiptar / Kristaq Dhamo; Enver S. Morina

Show details      New search