Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 14 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 14.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Festivali i 11 - të ishte një kurth i byroistëve për të burgosur artistët / Osman Mula; Rigels Malile; Genta Kondi
2 Nga punëtor i hekurudhës në gjigandin e Apologjisë së Sokratit : [intervistë me aktorin] / Mirush Kabashi; Genta Kondi
3 Talenti i vërtetë nuk ka lidhje me regjimet politike : intervistë me regjisorin / Gëzim Kame; Genta Kondi
4 Si organizuam me Valbona Imamin premierën "Rini e çmendur" : intervistë me aktoren / Monika Lubonja; Genta Kondi
5 Një shtet pa teatrin është i çalë : teatri dhe magjia e regjisurës / Hervin Çuli; Genta Kondi
6 Arti i mëson njerëzit si ta shohin realitetin : intervistë me skenografin dhe piktorin / Agim Zajmi; Genta Kondi
7 Teatri shqiptar po përfaqësohet me vepra dekadente : intervistë me regjisoren e parë shqiptare / Drita Agolli; Genta Kondi
8 Krijimi skenik është edhe artizanat : [me aktorin dhe regjisorin Andon Qesari] / Andon Qesari; Genta Kondi
9 Në një fshat të Pukës njoha personazhin e Ollgës tek "Zonja nga qyteti" / Ruzhdi Pulaha; Genta Kondi
10 Qeveritë e shikojnë artin dhe kulturën si arenë ku nuk fitohet kredo politike : intervistë me regjisorin / Mehmet Xhelili; Genta Kondi
11 Teatri është kumtues i filozofisë së jetës : intervistë me kritikun e teatrit shqiptar / Josif Papagjoni; Genta Kondi
12 Regjisura është arti i torturës dhe unë vazhdoj të torturohem / Mevlan Shanaj; Genta Kondi
13 S'kam shkuar kurrë në kinema për të parë rolet e mia : [intervestë me regjisorin] / Serafin Fanku; Genta Kondi
14 Të vendosësh vepra të huaja në skenën shqiptare është marrëzi : intervistë me aktorin dhe regjisorin / Ilir Bezhani; Genta Kondi

Show details      New search