Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 25 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 25.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Pemëtaria e përgjithshme : për klasën III të shkollave të mesme : dega e bujqësisë / Talat Efendija; Agim Zajmi; Xhafer S. Beqiri
2 Pemëtaria speciale / Agim Zajmi; Xhevat Domi
3 Kosova-strategjia e zhvillimit ekonomik / Nexhat Daci; Skënder Berisha; Agim Zajmi; Ismajl Kastrati
4 Pemëtaria dhe vreshtaria në Shqipëri dhe në Kosovë : (kultivarët e vendit dhe prodhimi i fidanëve të pemëve frutore, hardhisë, ullirit dhe agrumeve) / Efigjeni Kongjika; Latif Susuri; Agim Zajmi; Arben G. Myrta; Edlira Kukali; Frida Çarka; Brikena Liko
5 Që vepra tE mos i frikesohet kohës...:Njerëzit e artit nuk kanë forcën e krahut por forcën e shpirtit / Agim Zajmi
6 .. : Bisedë me stenografin e Teatrit Kombëtar Agim Zajmi / Agim Zajmi
7 Artisti në kujtimet e artistit :Piktori i Popullit Agim Zajmi per njeriun e madh te fushës se letrave, shkrimtarin Azem Shkreli / Agim Zajmi
8 Në botë do të na pranojnë si artistë kur të shkoj më si shqiptarë: Me skenografin e Teatrit Kombëtar Piktorin e Popullit / Agim Zajmi
9 Kam shumë për të thënë ...: [Skenografia] / Agim Zajmi
10 Kam dashur dhe dua që në artin tim të flas shqip / Agim Zajmi
11 F.A.S. e ka justifikuar denjësisht moshën e tij 40 - vjeçare / Agim Zajmi
12 Ndihem komod mes të rinjve : [Agim Zajmi - skenograf dhe piktor] / Agim Zajmi
13 Jam optimist për të ardhmen : [Intervistë] / Agim Zajmi
14 Duhet të jemi përcjellës të epokave : ["Agim Zajmi, Poet i skenës", monografi e prof.dr.Kudret Velça] / Agim Zajmi; Admirina Peçi
15 Skenografi që dashurohej me skenën : Tendencat e sotme në skenografinë e teatrit shqiptar, udha e gjatë e artistit me regjisorët / Agim Zajmi; Violeta Murati
16 Teatrit i kemi dhënë dashurinë : Intervistë me skenografin e Teatrit Kombëtar Piktorin e Popullit A.Zajmi / Agim Zajmi
17 " Arti është një oqean, ku mund të notojnë të gjithë" / Agim Zajmi; Baxhul Merkaj; Albert Zholi
18 Kultivimi i luleshtrydhes në mënyrë bashkëkohore / Agim Zajmi
19 Kam besim te brezi i ri : [intervistë me skenografin] / Agim Zajmi; Dorina Azo
20 Vepra e dobët të lodh shumë : [intervistë me skenografin] / Agim Zajmi; Anila Çuli
21 Arti i mëson njerëzit si ta shohin realitetin : intervistë me skenografin dhe piktorin / Agim Zajmi; Genta Kondi
22 Një jetë në kërkim të së bukurës : [Bukurie Najdeni - Bilbili] / Agim Zajmi
23 Kosova, motivi i përhershëm i pikturave të mia : me skenografin dhe piktorin / Agim Zajmi; Eralda Kenaj
24 Rrobat e kujtesës : [ekspozohen në hollin e Teatrit Popullor kostumet e disa personazheve legjendarë të skenës shqiptare] / Agim Zajmi; Yllka Lezo
25 Psikologjia e perceptimit ngjyror në natyrë e në art : disert. per marrjen e gradës shkencore "Doktor" / Qirjako Meniko; Agim Zajmi

Show details      New search