Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 34 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 34.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Në qoftë mesditë / Jeton Kelmendi; Nazmi Rrahmani
2 Erdhe për gjurmë të erës : poezi e zgjedhur / Jeton Kelmendi; Anton N. Berisha
3 Koha kur të ketë kohë : poezi / Jeton Kelmendi
4 Ditari i një kthimi / Silke Blumbach; Irena Gjoni; Jeton Kelmendi
5 Plagët e bukurisë : poezi / Athanase Vantchev de Thracy; Gjovalin Kola; Jeton Kelmendi
6 Në brendinë e fjalës : poezi të zgjedhura / Xhemil Bytyci; Jeton Kelmendi
7 Një e shtunë në Prishtinë : Cikël me poezi / Jeton Kelmendi
8 Kruja; Dhjetë e dhjetë në Tiranë; Flamuri; Ushtima; Lutje : [poezi] / Jeton Kelmendi
9 Diku në arbëri ; Tirane : [poezi] / Jeton Kelmendi
10 Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës, shtëpi për reabilitimin e pleqve / Jeton Kelmendi
11 Dinjiteti ynë është i barabartë me pagën fyese / Çun Lajçi; Jeton Kelmendi
12 Uni dhe universalja në Guerrnikën e Ferrit : Rexhep Ferri, "Frikë nga Guernika" / Jeton Kelmendi
13 Rrëfime empirike me motive koherente : [Ragip Sylaj, "S'kam kohë të jetoj me vdekjen"] / Jeton Kelmendi
14 Eleganca e fjalës poetike : me stilin e tij krejt personal, Ali Podrimja demistifikon të bukurën e artit që quhet poezi / Jeton Kelmendi
15 Imagjinatë që kapërcen kufijtë e zakonshëm : [Ramadan Haziri, "Ikje tej fatit"] / Jeton Kelmendi
16 Kur më merr malli për fjalën shqipe : [me shkrimtarin që banon në Bruksel] / Jeton Kelmendi; Albert A. Zholi
17 E dua shumë Kosovën, jam gati të jap gjithçka për të : [me shkrimtarin dhe veteranin e luftës] / Jeton Kelmendi; Albert A. Zholi
18 Universi poetik te Ali Podrimja : [Ali Podrimja, "Ishulli Albania"] / Jeton Kelmendi
19 Pse të jesh shkrimtar? : ese / Jeton Kelmendi
20 Natë vjeshte në Paris : cikël me poezi / Jeton Kelmendi
21 Edhe njëherë për poezinë hyjnore / Athanase Vantchev de Thracy; Gjovalin Kola; Jeton Kelmendi
22 Shkrim pas mesnate : Zonja fjalë e zotëria mendim : poezi / Jeton Kelmendi
23 Marrëveshje me "Besë" ndërmjet qeverive të Kosovës dhe Serbisë / Jeton Kelmendi
24 Për të gjithë zhurmuesit : beteja tani fillon! / Jeton Kelmendi
25 Historitë e mia si ushtar i UÇK-së : poeti komenton nga Belgjika zhvillimet letrare në Shqipëri dhe Kosovë / Jeton Kelmendi; Helena Halilaj
26 Haradinaj post - Tribunali i Hagës dy / Jeton Kelmendi
27 Letra e akullit nuk digjet : [poezi] / Svante Svahnstrom; Jeton Kelmendi
28 Me çfarë merren shpirtrat tanë : poezi / Edith Lomovasky - Goel; Jeton Kelmendi
29 Natyra e vdekur dhe qeni : poezi / Krystyna Lenkowska; Jeton Kelmendi
30 Për të rritur poezinë me fjalën : poezi / Tonia Passola; Jeton Kelmendi
31 Udhërimi i njëmbëdhjetë : [cikël me poezi] / Eduard Harents; Jeton Kelmendi
32 Frymë që ndërron pikëpamjen : [poezi sëbashku me një biografi të shkurtër të autorit] / Erling Kittelsen; Jeton Kelmendi
33 Dhe ndoshta përgjithmonë... ! : poezi / Khazal Almajidi; Jeton Kelmendi
34 Pendimi i Zonjës Otis. ! : poezi / Johannes Beilharz; Jeton Kelmendi

Show details      New search