Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 30 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 30.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Pinoku / Carlo Collodi; Robert Anastasi; Flora Koka
2 Alkimisti : roman / Paulo Coelho; Robert Anastasi; Diana Dibra
3 Alkimisti / Paulo Coelho; Robert Anastasi; Diana Dibra
4 Nga Ishmi në Brera : kujtime / Ibrahim Kodra; Robert Anastasi; Bujar Hudhri
5 Lufta e Kosovës 1999 / Carlo Scognamiglio Pasini; Robert Anastasi
6 Deti oqean : roman / Alessandro Baricco; Robert Anastasi; Anila Omari
7 Të fshehtat e librit "Engjëj dhe Djaj" : historia e vërtetë e "Të Përndriturve" / Dan Burstein; Arne De Keijzer; Robert Anastasi; Sabina Dhrimo
8 Kësulëkuqja / Charles Perrault; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
9 Jakomini dhe fasulja magjike / Joseph Jacobs; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
10 Bukuroshja e fjetur / Charles Perrault; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
11 Gishtoja / Charles Perrault; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
12 Borëbardha dhe shtatë xhuxhat / Charles Perrault; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
13 Ujku, dhia dhe shtatë kecat / Vëllezërit Grimm; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
14 Muzikantët e Bremenit / Vëllezërit Grimm; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
15 Hirushja / Vëllezërit Grimm; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
16 Hansi dhe Greta / Vëllezërit Grimm; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
17 Maçoku me çizme / Charles Perrault; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
18 Zana e dëborës / Vëllezërit Grimm; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
19 Tre derrkucët / Joseph Jacobs; Robert Anastasi; Liliane Crismer; Blerina Çizmja
20 Pinoku / Carlo Collodi; Robert Anastasi; Flora Koka
21 Njeriu që bëri Hygoin të flasë shqip : Kush ishte Misto Treska, përkthyesi dhe diplomati / Robert Anastasi
22 Shqipja që dinte të pëdorte vetëm Sotir Caci : [Portret për pëkthyesin e talentuar] / Robert Anastasi
23 Mjeshtri i shqipes që eci drejt frëngjishtes : një homazh i vonuar për shkrimtarin dhe përkthyesin e shquar Vedat Kokona / Robert Anastasi
24 Makth : [tregim] / Maksim Gor'kij; Robert Anastasi
25 Kur të qan zemra për diçka / Paulo Coelho; Robert Anastasi
26 Djaloshi dhe Filipinet / William Saroyan; Robert Anastasi
27 Letra : [prozë] / Katherine Mansfield; Robert Anastasi
28 Madu 60 vjeç : intervista e pabotuar e 1995 : [Jamarbër Marko] / Robert Anastasi
29 Shtrëngatë mbi lumë : tregim / Dino Buzzati; Robert Anastasi
30 Keti : tregim / Erskin Kollduell; Robert Anastasi

Show details      New search