Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 230 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 E bardha dhe e zeza : roman / Pjetër Arbnori; Brikena Çabej
2 Lettre de prison : (coment j'ai appris le français) : prison de Burrel, le 27.5.1986 / Pjetër Arbnori
3 E panjohura. Vdekja e Gëbelsit : novela / Pjetër Arbnori
4 Bukuroshja me hijen : romancë : idil nga plazhi / Pjetër Arbnori; Shefki Hysa
5 Shtëpia e mbetur përgjysëm : roman për fëmijë që duhet ta lexojnë të rriturit / Pjetër Arbnori
6 Brajtoni, një vetëtimë e largët : roman / Pjetër Arbnori; Adem Jakllari
7 Lufta për të mbetur njeri : intervista, artikuj, fjalime për demokracinë në Shqipëri dhe lirinë në Kosovë : 1990-2000 / Pjetër Arbnori; Mujo Buçpapaj
8 Vorbulla : roman / Pjetër Arbnori; Arjana Mero
9 10300 ditë e net në burgjet komuniste / Pjetër Arbnori
10 10300 jours et nuits dans les prisons communistes / Pjetër Arbnori
11 10300 Tage und Nächte in kommunistischen Gefängnissen / Pjetër Arbnori
12 10300 days and nights in the prisons of communism / Pjetër Arbnori
13 Ngritja dhe rënia e Rajhut të Tretë : një histori e Gjermanisë Naziste / William L. Shirer; Pjetër Arbnori; Nexhat Myftiu
14 Martirët : 10300 ditë e net në burgjet komuniste = I martiri : 10300 giorni e notti nelle prigioni comuniste / Pjetër Arbnori; Ferdinand Leka; Marcel Hila; Daniel Gazulli; Ardita Repishti
15 Martirët e rinj në Shqipëri : 10 300 ditë në burgjet komuniste = The new martyrs in Albania / Pjetër Arbnori; Elvana Thaçi
16 Martirët e rinj në Shqipëri : 10 300 ditë e net në burgjet komuniste / Pjetër Arbnori
17 The New martyrs in Albania : 10 300 days and nights in communist prisions / Pjetër Arbnori; Elvana Thaçi
18 I Nuovi martiri in Albania : 10 300 giorni e notti nelle prigioni comuniste / Pjetër Arbnori; Ferdinand Leka; Marcel Hila; Daniel Gazulli; Ardita Repishti
19 E bardha dhe e zeza : roman / Pjetër Arbnori; Brikena Çabej
20 E bardha dhe e zeza : roman / Pjetër Arbnori; Brikena Çabej
21 E bardha dhe e zeza : roman / Pjetër Arbnori; Brikena Çabej
22 Shumë e dashuna nanë! : (letra në 29 vite burg) / Pjetër Arbnori; Novruz Xh. Shehu; Mujë Buçpapaj
23 Pse do të rrëzohet komunizmi = Why communism will collapse / Pjetër Arbnori; Novruz Xh. Shehu; Uk Zenel Buçpapaj
24 Mugujt e mesjetës : roman / Pjetër Arbnori; Iskra Thoma
25 Fjalime të Pjetër Arbnorit në Kuvendin e Shqipërisë : 1991-2005 / Pjetër Arbnori
26 Kur dynden vikingët : mesazh nga burgu i Burreli : novelë / Pjetër Arbnori; Abaz Veizi; Shefki Hysa
27 Mugujt e mesjetës : roman / Pjetër Arbnori; Jani Thoma
28 Periudhë e rëndësishme për Kuvendin Popullor :Fjala e zotit Pjetër Arbnori në hapjen e sesionit të fundit të Legjislaturës së XIII të Kuvendit Popullor / Pjetër Arbnori
29 Shqipëria është munduar të përmbushë angazhimet e marra në KE / Pjetër Arbnori
30 Qeveri teknike për t'u ndarë në vitin e mbrapshtë: [Në Këshillin Kombëtar të PD] / Pjetër Arbnori
31 Nderim për ish -të përndjekurit / Pjetër Arbnori
32 Liria është e pashmangshme: [Intervistë] / Pjetër Arbnori
33 Nga jeta në burgjet komuniste / Pjetër Arbnori
34 Nga jeta në burgjet komuniste / Pjetër Arbnori
35 Nuk kemi bashkërendim me Kroacinë për shkëputjen e Malit të Zi nga Serbia:Intervistë me Pjetër Arbnorin, Kryetarin e Kuvendit Popullor të Republikës së Shqipërisë / Pjetër Arbnori
36 Izraeli :Ndihma ushqimore për Shqipërinë / Pjetër Arbnori
37 Dy prilli - ditë për të mos u harruar / Pjetër Arbnori
38 Qeveria përligj liftën e re të klasave / Pjetër Arbnori
39 Shqipëria bëri realitet ndërtimin e një demokracie perëndimore / Pjetër Arbnori
40 Eshtë koha e absurditeteve dhe e planeve të koordinuara kundra PD / Pjetër Arbnori
41 Eshtë koha e absurditetit dhe e planeve të koordinuara / Pjetër Arbnori
42 "Duhet të bisedoni me Parlamentin dhe jo me komitetet e banditëve" / Pjetër Arbnori
43 OSBE-ja e garantoi PD-në për t'u kthyer në Parlament / Pjetër Arbnori
44 Perëndimi, bindje në pandreqshmërinë e Nanos / Pjetër Arbnori
45 Pas sulmit të Kasacionit, pafajësia e Nanos / Pjetër Arbnori
46 E domosdoshme që fushata zgjedhore të zhvillohet në kushte normale / Pjetër Arbnori
47 Socialistët kanë frikë nga zgjedhjet e lira / Pjetër Arbnori
48 Opozita është përjashtuar me qëllim nga kushtetuta / Pjetër Arbnori
49 Tmerri pafund / Pjetër Arbnori
50 Në parlamentin e ardhshëm do të përsosim legjislacionin :Rezoluta flet për një tryezë të rrumbullakët të partive politike / Pjetër Arbnori

Ka 180 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search