Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 25 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 25.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Vështrim mbi poezinë e diasporës : (3 poetë të spikatur të mërgatës shqiptare) : Kolec Traboini, Gjekë Marinaj, Fatmir Terziu / Mimoza Rexhvelaj (Cufaj); Arben Çokaj
2 Dizajni grafik : parimet e dizajnimit; Adobe Indesign CC; Adobe Photoshop CC; CorelDraw X6 / Rrapo Zguri; Arben Çokaj
3 Dëshmia evropiane e aftësisë në kompjuter (ECDL) 2013 : tekst përgatitor / Arben Çokaj
4 Shtigjeve letrare të Gjekë Marinaj : monografi / Senada Demushi (Delaj); Arben Çokaj
5 Ligji i Jantes, ose modestia vetmohuese: [Ligj i shfaqur në librin "Një refugjat kapërcen gjurmën e tij" të shkrimtarit norvegjezo-danez Aksel Sandemose dhe efektet e tij në jetën daneze e skandinave] / Arben Çokaj
6 A janë të matura veprimet e Rugovës : [Lidhur me idenë e presidentit, z. I. Rugova, për simbolet e reja të Kosovës] / Arben Çokaj
7 Veprimet e matura të Presidentit Rugova : [Ibrahim Rugova] / Arben Çokaj
8 Shtajneri, politikanët kosovarë dhe statusi / Arben Çokaj
9 Kosova apo Kosovo : [Debat gjuhësor] / Arben Çokaj
10 Iraku, zgjedhja e duhur : [Qëndrimi i politikës ndërkombëtare ndaj luftës në Irak] / Arben Çokaj
11 Politikanët shqiptarë / Arben Çokaj
12 A duhet Kosova të rishpallë pavarësinë e saj? / Arben Çokaj
13 A duhet Kosova të rishpallë pavarësinë e saj? / Arben Çokaj
14 Shërbimi shëndetësor e ka një zgjidhje : sistemi privat i spitaleve si pjesë e reformës në shëndetësi / Arben Çokaj
15 Shkolla e administratës publike : propozime për një administratë publike efikase / Arben Çokaj
16 Historia ndalet tek ne : [vizita e Presidentit të SHBA, George W. Bush në Shqipëri] / Arben Çokaj
17 Investimi në politikë / Arben Çokaj
18 Politika suburbane shkodrane / Arben Çokaj
19 Këngë amorale : [poezi] / Tove Ditlevsen; Arben Çokaj
20 Vdekja; Unë shoh sonte : [poezi] / Morten Nielsen; Arben Çokaj
21 Për prindërit e mi; Për njërën : [poezi] / Gustav Munch Petersen; Arben Çokaj
22 Rruga e kthimit; Tuneli i dimrit : [poezi] / Lise Sorensen; Arben Çokaj
23 Emigranti i zemrës sime; Homoseksuali; Moralisti : [poezi] / Andersen. Benny; Arben Çokaj
24 Çamëria, si duhet të jetë : inspiruar nga libri "Diplomacia e vetëmohimit" të Shefki Hysës / Arben Çokaj
25 Turner - një kthesë për në vendlindje : takim poetik, me poetin Gjekë Marinaj / Arben Çokaj

Show details      New search