Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 9 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 9.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Besa e Kavajës : një histori... : 1925-1995 / Fatmir Efica; Josif Doja
2 Finesa e një golshënuesi :[Mbi futbollistin e shquar Agim Dizdari] / Fatmir Efica
3 Besa, e përkëdhelura e sakatosur / Fatmir Efica
4 Topi i Shefqet Topit / Fatmir Efica
5 Kavaja, një mjeshtër më pak: Nderim për 65 vjetorin Allaman Idrizi / Fatmir Efica
6 Vdes legjenda Shefqet Topi / Fatmir Efica
7 " Punëtori" - Dogani, "Albpetrol" : [Fatmir Dogani, futbollist] / Fatmir Efica
8 Hysniu, "ustai" babaxhan : [Hysen Kapidani} / Fatmir Efica
9 Daiu, futbollisti me dy palë mushkëri : [Xhavit Daiu. Intervistë] / Fatmir Efica

Show details      New search