Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 89 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Në ndihmë të vëllezërve dhe të besëlidhurve : pjesë e nxjerrë nga libri dorëshkrim "Kështu luftuam ne" / Ibrahim D. Hoxha; Irfan Bregu
2 Çamëria dhe Janina në vitet 1912-1922 / Ibrahim D. Hoxha
3 Hoxhë Hasan-Tahsin Efendiu : të tjerët për të / Ibrahim D. Hoxha
4 Viset kombëtare jugshqiptare në shtetin grek : nga "Lidhja e Kombeve" në "Kombet e Bashkuara" / Ibrahim D. Hoxha
5 Daut Qamil Beqir Qemal Bejdeshati / Ibrahim D. Hoxha
6 Dhe 100 vjet po të rroja...! / Ibrahim D. Hoxha; Enver Kushi
7 Çaparenjtë : Refo Çapari / Refo Çapari; Ibrahim D. Hoxha
8 Shqipëri moj dritë ylli : frymëzime, dëshira dhe synime / Ibrahim D. Hoxha; Enver Kushi
9 Enciklopedi jug-shqiptare / Ibrahim D. Hoxha
10 Bilbila dhe thëllëza çame / Ibrahim D. Hoxha; Shaban Sinani; Kozma Vasili
11 Vetëmohova djalërinë / Ibrahim D. Hoxha; Enver Kushi
12 Vjershëtarë të hershëm çamër / Ibrahim D. Hoxha; Enver Kushi
13 Kalaja e Dodës ose Qafa e Bilbilit / Shefqet Domi; Ibrahim D. Hoxha
14 Këngë popullore çame / Ibrahim D. Hoxha; A. Dajaku
15 Nëpër udhën e penës shqiptare : nga historiku i ABC-së dhe i shkrimit shqip / Ibrahim D. Hoxha; Ramadan Pasmaçiu
16 Turqit dhe shqiptarët : vëzhgime e përshkrime historike, gjeografike e arkeologjike / Ibrahim D. Hoxha; Irfan Bregu
17 Reuf Fico, shtetari, diplomati : [Mbi jetën dhe veprimtarinë patriotike të Reuf Ficos] / Ibrahim D. Hoxha
18 Përshëndetje Shoqatës Atdhetare Politike "Kosova" / Ibrahim D. Hoxha
19 Lufta e Lëkurrësit dhe roli i Abedin Pashë Dinos në të / Ibrahim D. Hoxha
20 Çamëria nëpër mijëvjeçarë : [Brenda dhe harta e Çamërisë (Mollosisë)] / Ibrahim D. Hoxha
21 Hasan Tahsini atdhetar i shquar e dijetar i madh / Ibrahim D. Hoxha
22 Hasan Tahsini, prijës i ndritur i atdhedashurisë dhe i diturisë / Ibrahim D. Hoxha
23 Hasan Tahsini atdhetar i shquar e dijetar i madh : Me rastin e 185 vjetorit të lindjes / Ibrahim D. Hoxha
24 Përbindshmëria dhe pabesia e fundit kryqtore Athino -fanarite në Çamëri / Ibrahim D. Hoxha
25 Hasan Tahsin Efendia / Ibrahim D. Hoxha
26 Rauf Remzi Ficua. Atdhetar shembullor, shtetar i shquar dhe diplomat i rrallë / Ibrahim D. Hoxha
27 Shqiptarët në perandorinë Osmane : [Nexhip Alpan ; Nesip Kaçi] / Ibrahim D. Hoxha
28 Refo Tahir Çapari / Ibrahim D. Hoxha
29 Harmonizimi i feve në optikën e Hasan Tahsinit / Ibrahim D. Hoxha
30 Harmonizimi i feve në optikën e Hasan Tahsinit / Ibrahim D. Hoxha
31 Harmonizimi i feve në optikën e Hasan Tahsinit / Ibrahim D. Hoxha
32 Sulmet dhe vërshimet e grekomëdhenjve nëpër Jugun Shqiptar dhe pësimet e vendeve / Ibrahim D. Hoxha
33 Hafiz Ali Korça atdhetar i shquar / Ibrahim D. Hoxha
34 Qeveria shqiptare mbrojtëse e vendosur e pakicës shqiptare brenda shtetit grek në vitet 1920 - 1939 / Ibrahim D. Hoxha
35 Çamëria nëpër mijëvjeçarë : [Brenda dhe harta e Çamërisë (Mollosisë)] / Ibrahim D. Hoxha
36 Bashkëveprimi çamo-lab në mbrojtje të Jugut shqiptar / Ibrahim D. Hoxha
37 Lidhja shqiptare e Prizrenit në Çamëri e Janinë / Ibrahim D. Hoxha
38 Konflikti italo-grek dhe Shqipëria / Ibrahim D. Hoxha
39 Çamëria në zjarrin e luftës së dytë botërore / Ibrahim D. Hoxha
40 Lufta italo-greke dhe pasojat e saj në Çamëri / Ibrahim D. Hoxha
41 Jugu shqiptar në të kaluarën dhe sot / Ibrahim D. Hoxha
42 Vershimet e kryetavëve athino - fanaritë dhe prita shqiptare / Ibrahim D. Hoxha
43 Përcaktimi i kufirit shtetëror shqiptaro-grek dhe flijimi i gjeneral Enriko Telinit / Ibrahim D. Hoxha
44 Çamëria dhe Janina nëpër flakët e luftës për Pavarësinë Kombëtare / Ibrahim D. Hoxha
45 Lidhja Shqiptare e viteve 1878 - 1881 / Ibrahim D. Hoxha
46 Konispoli / Ibrahim D. Hoxha
47 Pakica kombëtare shqiptare në shtetin grek dhe ajo greke në shtetin shqiptar / Ibrahim D. Hoxha
48 Ngritja dhe veprimtaria e shoqatës kulturore shqiptaro - turke " Hasan Tahsini " / Ibrahim D. Hoxha
49 Konferencë shkencore mbi Luftën Ballkanike = Symposium on the 90 anniversary of the Balkan's war (October 1912 - March 1913) / Ibrahim D. Hoxha
50 Medreseja e Konispolit qendër e madhe dijesh dhe kulture / Ibrahim D. Hoxha

Ka 39 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search