Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 79 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Bukuroshja me hijen : romancë : idil nga plazhi / Pjetër Arbnori; Shefki Hysa
2 Labirint : poezi / Florian Bulica; Shefki Hysa
3 Robër të paqes : roman / Shefki Hysa; Pandeli Koçi
4 Engjëll mëkatar : poezi / Mirela Rapi; Shefki Hysa
5 Parajsa e mallkuar : roman / Shefki Hysa; Pandeli Koçi
6 Robër të paqes : roman / Shefki Hysa; Pandeli Koçi
7 Rrëfimet e një hajduti : tregime / Shefki Hysa; Abaz Veizi
8 Një natë e zakonshme : tregime / Namik Mane; Shefki Hysa
9 Mrekullitë e rreme : tregime / Shefki Hysa; Sokol Jakova
10 Dhe dita vdes : tregime / Dylbere Dika; Shefki Hysa
11 Aromë çamërie : tregime / Shefki Hysa; Pandeli Koçi
12 Aromë Çamërie : tregime / Shefki Hysa; Pandeli Koçi
13 Dialog për paqen e pamundur : publicistikë / Hysen Haxhiaj; Shefki Hysa; Dylbere Dika
14 Me putrat tona shëtitëm botën : roman / Xhulia Xhekaj; Shefki Hysa
15 Diplomacia e vetëmohimit : (zhvillime të çështjes çame) : publicistikë / Shefki Hysa; Hysen Sinani
16 Ndodhitë e Xhuljos dhe miqve të tij : vjersha dhe poema / Agim Bajrami; Shefki Hysa; Marsilda Bajrami
17 Personalities missionaries of peace : publicistic / Paulin Rranzi; Haim Reitan; Shefki Hysa
18 Personalitete misionarë të paqes : publicistikë / Paulin Rranzi; Shefki Hysa
19 Kur dynden vikingët : mesazh nga burgu i Burreli : novelë / Pjetër Arbnori; Abaz Veizi; Shefki Hysa
20 Stalagmitet nisën të shkrijnë : poezi / Llambi Kallço; Shefki Hysa
21 Turtullesha dhe djalli : tregime / Shefki Hysa; A. Veizi; D. Pasko
22 Dashuri fatale : roman / Alfred de Musset; Thoma Çomora; Shefki Hysa
23 Rebel : poezi / Shpëtim Roqi; Mimoza Koçiu; Shefki Hysa
24 Lavirja e denjë për respekt / Jean-Paul Sartre; Artan Alushi; Shefki Hysa
25 Yjet e ëndrrave : poezi / Etleva Shahini; Shefki Hysa
26 Dashuri e përgjakur : romancë / Bilal Xhaferi; Shefki Hysa
27 Krastakraus : roman / Bilal Xhaferi; Shefki Hysa
28 Ata që vrisnin dje, duan të vrasin dhe sot (Po të mundin) / Shefki Hysa
29 Rrëfimet e një hajduti / Shefki Hysa
30 Shakaja: [Tregim i shkëputur nga vëllimi "Perandoria e idhujve"] / Shefki Hysa
31 I njohuri i panjohur Bilal Xhaferi / Shefki Hysa
32 Turtullesha dhe Djalli :Sipas një rrëfenje popullore / Shefki Hysa
33 Të rilindesh prej ferrit / Shefki Hysa
34 Dëshmia / Shefki Hysa
35 I njohuri i panjohur - Bilal Xhaferri : Fakte dhe të dhëna të reja / Shefki Hysa
36 Rrëfimet e një hajduti :Tregim / Shefki Hysa
37 Shakaja / Shefki Hysa
38 Feniks i rilindur -Bilal Xhaferi / Shefki Hysa
39 Profeti i "harruar" -Bilal Xhaferri :Profili enciklopedik i B. Xhaferrit / Shefki Hysa
40 Univers i ringjallur -Bilal Xhaferri / Shefki Hysa
41 Shenjt në tempullin e vet :[Bilal Xhaferri] / Shefki Hysa
42 Nacionalisti dhe shkrimtari disident Bilal Xhaferri do të prehet në atdhe / Shefki Hysa
43 Bilal Xhaferri - miti i artistit të martirizuar :Intervistë me shkrimtarin Shefki Hysa, kryetar i Shoqatës Kulturore "Bilal Xhaferri" / Shefki Hysa
44 Tmerri i Sidës: [tregim] / Shefki Hysa
45 Loja e fatit : [Tregim] / Shefki Hysa
46 Kryeplaku : Tregim / Shefki Hysa
47 Made in Albania : Tregim / Shefki Hysa
48 Gomarët / Shefki Hysa
49 Paralajmërimi : [Pjetër Arbnori, "Kur dynden vikingët"] / Shefki Hysa
50 Mbijetesa e Konispolit / Shefki Hysa

Ka 29 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search