Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 1149 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Piramida : roman / Ismail Kadare; Brikena Çabej
2 Zëri i inteligjiencës shqiptare për çështjen kombëtare / Fehmi Agani; Ismail Kadare; Rexhep Qosja; Trim Gjata
3 Dialog me Alain Bosquet / Ismail Kadare; Alain Bosquet; Bujar Hudhri
4 Shkaba : roman / Ismail Kadare; Brikena Çabej
5 Spiritus : roman me kaos, zbulesë, dhe çmërs / Ismail Kadare
6 Dialog me Alain Bosquet / Ismail Kadare; Alain Bosquet; Ermira Topi
7 Legjenda e legjendave / Ismail Kadare; Eqrem Basha
8 Vepra / Ismail Kadare
9 Trazimi i zotit : poezi / Alain Bosquet; Ismail Kadare; Besnik Mustafaj
10 Vepra / Ismail Kadare
11 Kushëriri i engjëjve / Ismail Kadare
12 Kush e solli Doruntinën / Ismail Kadare; Resul Shabani
13 Tri këngë zie për Kosovën : novela / Ismail Kadare
14 Kombi shqiptar në prag të mijëvjeçarit të tretë / Ismail Kadare
15 La Commissione delle feste / Ismail Kadare; Fernando Cezzi; Michele Trecca
16 Kasnecët e shiut (Kështjella) / Ismail Kadare; Eqrem Basha
17 Princesha Argjiro : poemë / Ismail Kadare
18 Vepra / Ismail Kadare
19 Vepra / Ismail Kadare
20 Albania [album] : volto dei Balcani : scritti di luce dei fotografi Marubi / Ismail Kadare; Agim Bido; Mikel Koja
21 Dialogue avec Alain Bosquet / Ismail Kadare; Alain Bosquet; Jusuf Vrioni
22 Ikja e shtërgut / Ismail Kadare; Bashkim Kuçuku
23 Viti i mbrapshtë / Ismail Kadare
24 Qorrfermani : roman / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
25 Gjirokastër : la ville de pierre / Ismail Kadare; Edmond Tupja; E. Revault
26 La légende des légendes / Ismail Kadare; Jusuf Vrioni; C. Cornu
27 Printemps albanais : chronique, lettres, réflexions / Ismail Kadare; Michel Métais
28 Ra ky mort e u pamë : ditar për Kosovën, artikuj, letra / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
29 Kohë barbare : nga Shqipëria në Kosovë : biseda / Ismail Kadare; Denis Fernandez Récatala; Artan Babaramo; Alket Çani; Luan Canaj; Bujar Hudhri
30 Vjedhja e gjumit mbretëror : tregime / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
31 Lulet e ftohta të marsit : roman / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
32 Vepra / Ismail Kadare
33 Vepra / Ismail Kadare
34 Breznitë e Hankonatëve : kronikë familjare : roman / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
35 Kronikë në gur : roman / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
36 Bisedë përmes hekurash / Ukshin Hoti; Ismail Kadare; Rexhep Hoti
37 Albanie [album] : visage des Balkans : écrits de lumiére / Pjetër Marubi; Kel Marubi; Gegë Marubi; Ismail Kadare; Jusuf Vrioni; E. Zbynovsky
38 Çështje të marrëzisë : roman / Ismail Kadare
39 Il A fallu ce deuil pour se retrouver : journal de la guerre du Kosovo / Ismail Kadare; Jusuf Vrioni
40 Eskili ky humbës i madh / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
41 Unaza në kthetra : sprova letrare, shkrime të ndryshme, intervista / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
42 Princesha Argjiro : poemë / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
43 Qyteti pa reklama : roman / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
44 Që të jesh i lirë : poezi vietnameze / Esad Mekuli; Ismail Kadare
45 Dosarul H. Monstrul / Ismail Kadare; Marius Dobrescu
46 Gjenerali i ushtrisë së vdekur : roman / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
47 Ballkani i Jugut : perspektiva nga rajoni / Ismail Kadare; Predrag Simic; Ljubomir Frckoski; Ylber Hysa; Dimitrios Triantaphyllou
48 Shqiptarët në kërkim të një fati të ri : sprovë / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
49 Përballë pasqyrës së një gruaje : tre romane të shkurtër / Ismail Kadare; Bujar Hudhri
50 Vepra / Ismail Kadare; Éric Faye

Ka 1099 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search