Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 299 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Funeral ndjenjash : poezi / Aniola Laçka; Xhevat Lloshi
2 Portrete dhe skica : jeta e Jezuit, Muhameti, Omar Khajami, etj. / Fan S. Noli; Nasho Jorgaqi; Xhevat Lloshi; Arshin Xhezo
3 Përqafim i përjetshëm : poezi / Albina Hoxha; Xhevat Lloshi
4 Qeshja e lotëve : novelë / Albina Hoxha; Xhevat Lloshi
5 V.6 : Oratoria; Autobiografia; Letërkëmbimi; Intervista, etj. / Nasho Jorgaqi; Xhevat Lloshi
6 Kujtime që nuk shlyhen : tre oficerë anglezë të zbulimit gjatë luftës në Shqipëri dhe Kosovë / H. William Tilman; Julian Amery; Peter Kemp; Xhevat Lloshi
7 Qytetet e Shqipërisë në vitet 1912-1924 / Valentina Duka; Xhevat Lloshi
8 Në vazhdën e gjurmimeve për epokën e Rilindjes Kombëtare : përmbledhje shënimesh historike dhe historiografike / Gazmend Shpuza; Xhevat Lloshi
9 Noli i panjohur / Efthim Dodona; Xhevat Lloshi
10 Dhimitër Kamarda : studim / Dhori Qiriazi; Xhevat Lloshi
11 Ëndrra dhe interpretimi i saj : përkth. / Sigmund Freud; Xhevat Lloshi
12 Sarrazini. Mesha e ateistit : novela / Honore de Balzac; Blerta Nace; Xhevat Lloshi
13 Kosova në luftën e dytë botërore : 1941-1945 / Muhamet Shatri; Fehmi Rexhepi; Xhevat Lloshi
14 Kujtime : përkth. nga ital. / Ismail Qemali; Agron Gashi; Xhevat Lloshi
15 Antologji e fjalës së mënçur / Nasho Jorgaqi; Xhevat Lloshi; Xhevat Lloshi
16 Kultura popullore në Evropë në fillimet e kohës së re / Peter Burke; Serzh Qesteri; Xhevat Lloshi
17 Brenga e Ballkanit dhe vepra të tjera për Shqipërinë dhe shqiptarët / Edith Durham; Kudret Isai; Xhevat Lloshi
18 Gramatika e gjuhës shqipe : për shkollat fillore : klasat I-VIII (IX) : përcaktime, sqarime, detyra, përgjigje, shembuj / Sadulla Zendeli (Daja); Xhevat Lloshi
19 Enigma : nga pellazgët te shqiptarët / Robert D'Angély; Xhevat Lloshi
20 Kodi civil i vitit 1929 / Xhevat Lloshi
21 Kriza e kapitalizmit global : shoqëria e hapur e rrezikuar / George Soros; Xhevat Lloshi; Genc Ruli
22 Albanian : the rise of a language to a national standard / Xhevat Lloshi
23 Letërsia dhe gjuha shqipe 3 : për shkollën e mesme : profili shoqëror / Xhevat Lloshi; Enver Hysa; Lili Sula; Idriz Metani; Gjergj Zheji; Natasha Xhafka; Oriana Osmani
24 Fjalori i biologjisë : 2200 terma / Ethem Ruka; Zyri Bajrami; Xhevat Lloshi
25 Fjalor frazeologjik ballkanik : me rreth 5000 njësi në pesë gjuhë / Jani Thomai; Xhevat Lloshi; Rusana Hristova (Bejleri)
26 Gjuha dhe jeta : Stilistikë gjuhësore : Për vitin e I të shkollës së mesme të përgjithshme të profilizuar : Maket / Xhevat Lloshi; Loredan Bubani
27 Jetë për matematikën : nga historia e mbretëreshës së matematikës, teorisë së numrave / Myzemil Osmani; Xhevat Lloshi
28 Stilistika dhe pragmatika : tekst mësimor / Xhevat Lloshi
29 Për një konfigurim të ri politik / Kastriot Islami; Xhevat Lloshi
30 Dilema midis vdekjes dhe perjetësisë : klonimi / Ethem Ruka; Xhevat Lloshi
31 Paqja e përgjakshme : konferenca ndërkombëtare për Kosovën : Rambuje 6-23.2.1999 - Paris 14-19.3.1999 / Rexhep Qosja; Xhevat Lloshi
32 Udha e Shqipërisë drejt demokracisë : një vend magjepës në tranzicion : [studim] / Lori A. Jenkins; Kalia Musha; David Molnar; Petraq Pojani; Xhevat Lloshi
33 Gjuha dhe jeta : (stilistikë gjuhësore) : për vitin e parë të shkollës së mesme të arsimit të profilizuar / Xhevat Lloshi; Loredan Bubani
34 Historia e letërsisë shqipe : romantizmi / Rexhep Qosja; Xhevat Lloshi
35 Librazhdi : Albania / Ali Roçi; Xhevat Lloshi; Sami Roçi
36 Presidenti Meidani dhe Kosova : përmbledhje intervistash, fjalimesh dhe njoftimesh shtypi : 25 korrik 1997-30 korrik 1999 / Rexhep Meidani; Mentor Nazarko; Xhevat Lloshi
37 Porosia e madhe : monografi mbi krijimtarinë e Naim Frashërit / Rexhep Qosja; Xhevat Lloshi
38 Diplomacia amerikane dhe Shqipëria / Leonard Demi; Xhevat Lloshi; Bujar Hudhri
39 Gjuha angleze për të gjithë : kurs i përgatitur nga BBC / David Hicks; Batjar H. Bega; Xhevat Lloshi
40 Njëzet vjet ngatërresa ballkanike / Edith Durham; Selaudin Toto; Xhevat Lloshi
41 Enciklopedi e ilustruar për fëmijë / Janes Elliot; Colin King; Mariana Ymeri; Xhevat Lloshi
42 Fjalor gjermanisht-shqip : me rreth 25 000 fjalë = Deutsch-Albanisches Worterbuch : zirka 25 000 Worter / Ali Ekmekçiu; Nazmie Behushi; Xhevat Lloshi; B. Bejko
43 Skënderbeu / Fatmir Toçi; Xhevat Lloshi; Vehap Kokalari
44 Gjuha dhe jeta : (stilistikë gjuhësore) : për vitin I të shkollës së mesme të përgjithshme të profilizuar / Xhevat Lloshi; Loredan Bubani
45 Letrat e fundit të Jakopo Ortisit / Ugo Foscolo; Nikolla Kotte; Xhevat Lloshi
46 Stilistika e gjuhës shqipe dhe pragmatika : tekst mësimor / Xhevat Lloshi
47 Tempulli i fjalës : studim mbi krijimtarinë e Ismail Kadaresë / Rexhep Hoti; Xhevat Lloshi
48 Francë-Shqipëri, krushq të largët... / Luan Rama; Xhevat Lloshi
49 Ambasadori VOA : publicistikë / Xhevdet Shehu; Xhevat Lloshi
50 Shndërrimi i të gjitha vlerave : 1884-1888 / Friedrich Nietzsche; Taulant Hatia; Xhevat Lloshi

Ka 249 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search