Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 31 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 31.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Agron Aliaj artisti që thuri legjendë : arti dhe jeta / Dedin Suli; Ferdinand Ndocaj
2 Historiografia e artit koreografik shqiptar / Dedin Suli; Stathi Telo
3 Artistë të shquar të interpretimit koreografik shqiptar : (1950-2012) / Dedin Suli; Josif Papagjoni; Aleks Gjinaj
4 Rexhep Çeliku, valltari fluturues (Mjeshtër i Madh) : monografi / Dedin Suli; Aleks Gjinaj
5 Jeta ime : kujtime : (familja. arti, shoqëria) / Dedin Suli; Aleks Gjinaj
6 Sami Bakalli "Ylli që u "Shua" në sirtarin e harresës" : [Balerin] / Dedin Suli
7 Kristaq Rada, talent i madh i baletit / Dedin Suli
8 Filip Gjergji, themelues i koreografisë në Shkodër : [Edhe mendime nga Fadil Kraja, Norbert Krasniqi, Roza Anagnosti] / Dedin Suli
9 Formimi i yjeve është një proces i mrekullueshëm : [koreografi Arian Sukniqi] / Dedin Suli
10 Prof. Bogdani, me një prurje të re për kulturën popullore shqiptare : [Ramazan Bogdani, "Etnokoreografi kosovare hasjane"] / Dedin Suli
11 Rexhep Demetja, njeriu i lirë që kontribuoi në fushën e artit, sportit dhe krijimtarisë letrare / Dedin Suli
12 Kolec Thani : valltar i talentuar dhe mjeshtër i madh në skalitjen e drurit / Dedin Suli
13 Nishku, artisti që lidhi jetën me orkestrën e Radiotelevizionit : Prokop Nishku, artisti dhe kripa e shoqërisë / Dedin Suli
14 Për ditëlindjen e një epoke : [Zamir Këlliçi, "Ansambël gjysmëshekullor"] / Dedin Suli
15 Vallzimi shqiptar larg tokës amtare, në emigracion : (shek. XV-XIX) / Dedin Suli
16 Preludi i një artisti të shquar shqiptar : një kujtim me rastin e 75 vjetorit të lindjes së "Artistit të Popullit" Agron Aliaj : [baletmaestër] / Dedin Suli
17 Enciklopedi e dhimbjes nën diktaturë : shënime për librin "Dhimbje" dhe autoren e tij Fatbardha Saraçi-Mulleti / Dedin Suli
18 Artisti që nuk njeh moshë, por sukses : sot 75-vjetori i lindjes së artistit Prokop Nishku / Dedin Suli; Zhani Ciko
19 Faruk Koka, artisti që sfidoi diktaturën : në 75-vjetorin e lindjes së balerinit të shquar / Dedin Suli
20 Kështu e njohëm ne Panajot Kanaçin : në TKOB promovohet libri me kujtime i Albert Jankut "Kështu e njoha unë Panajot Kanaçin" / Dedin Suli
21 Interpretimi skenik dhe krijimtaria koreografike e Engjëll Tërshanës / Dedin Suli
22 Një trinom i suksesshëm i baletit "Zorba" / Dedin Suli
23 Një trinom i suksesshëm i baletit "Zorba" / Dedin Suli
24 Prokop Nishku : trompisti i parë i Orkestrës së Radiotelevizionit / Dedin Suli
25 Mimoza Bekteshi, balerina shqiptare që përgatit talente në Itali / Dedin Suli
26 Trokitje në ABC-në e kërcimit : [biografi e koreografit dhe studiuesit Panajot Kanaçi me rastin e 90 vjetorit të lindjes] / Dedin Suli
27 Faruk Koka, në mes artit dhe "kudhrës" : koreografi dhe balerini që u dënua si "agjent" i CIA-s / Dedin Suli
28 Ju rrëfej historinë e koreografisë shqiptare : flet koreografi dhe studiuesi i njohur i artit koreografik / Dedin Suli; Qazim Shehu
29 Prokop Nishku, artisti që e lidhi jetën me orkestrën e Radio-Televizionit : [80-vjetori i lindjes së artistit] / Dedin Suli
30 Shkolla koreografike shqiptare ka nxjerrë nxënës me famë botërore / Nermin Strazimiri; Dedin Suli
31 Faruk koka, balerini i orëve të para që regjimi e la çerek shekulli në qeli : në 80 vjetorin e artistit të veçantë / Dedin Suli

Show details      New search