Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 4137 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Na ishte një herë... [fletëpalosje] : ekspozitë e çelur në Bibliotekën Kombëtare në përkujtim të "Bibliotekës për djelmërinë" të Institutit Herbert : Tiranë, prill 2011 / Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë
2 Osteoporoza në qytetin e Tiranës / Dorina Ruci
3 75 vjet futboll sportklub "Tirana" : 1920-1995 / Bektash Pojani; Gjovalin Shkurtaj
4 Historiku i Luftës Nacional-Çlirimtare në Qarkun e Tiranës
5 Historiku i Luftës Nacional-Çlirimtare në Qarkun e Tiranës
6 Zhvillimi i turizmit në rajonin e Tiranës : realiteti dhe perspektiva : studim monografik / Vjollca Bakiu
7 Kodiku i kishës së Shën Prokopit të Tiranës : 1818-1922 / Dhimitër Beduli
8 Disa oferta per arsim dhe formim profesional në Tiranë
9 Disa oferta per arsim dhe formim profesional në Tiranë
10 Rruga e Arbërit / Faruk Kaba; Kujtim Gjonaj
11 Vlerësimi i gjeorreziqeve në zonën e Tiranës : studim / Mehmet Zaçaj; Ylber Muceku; Mehmet Zaçaj
12 Qyteti i Tiranës : [shkrime të A. Degrand, O. Myderizi, Z. Bakiu, G. A. Bakiu] / Gazmend Bakiu
13 Çelësi i biznesit Tiranë-Durrës : 2007-2008
14 Direktoria e anëtarëve 2000 të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë = Directory of members 2000 / Fatos Dega; Aleksandër Papa; Enkeleda Çifligu; Iva Seseri; Alida Hyso; Xheni Agovi; Aleksandër Papa; Dhoma e Tregëtisë e Industrisë Tiranë
15 Tirana në kartolina deri në vitin '44 [album]
16 Dhoma e Tregëtisë dhe e Industrisë Tiranë : një profil = The Chamber of Commerce and Industry of Tirana : a profile / Fatos Dega; Alida Hyso; Aleksandër Papa; Xheni Agovi
17 Themelimi i Tiranës : (në kërkim) / Gazmend A. Bakiu; Naim Balla
18 Kush ishte Said Sermedi Toptani? / Niko Nishku
19 Mesazhe nga jeta : episode, satira, fjalë të urta / Jonuz Tafaj; Jorgji Doksani
20 Tirana objekt dhe subjekt i shtypit shqiptar : shtypi shqiptar për Tiranën : fillimet e shtypit tiranas / Luan Zelka
21 Ku po shkon o njerzim?! : Quo vadis humanitas?! : ese ekologjike kombëtare dhe globale / Lulzim Petrela; Lulzim Petrela
22 Albanian business in front of Tirana stock exchange : a survey analysis / Elvin Meka; Brizejda Kreshpa
23 "Wir sind keine Soldaten, vir sind Kinder" : die Skanderbeg-Kadettenschule in Tirana / Peter Dammann
24 50 years of the University of Tirana in 100 photos [album] / Zyri Bajrami; Qerim Vrioni
25 Tirana the challenge of urban development / Besnik Aliaj; Kejda Lulo; Genc Myftiu
26 V.1 : Ide të reja për të menaxhuar realitetin urban
27 Kulla e Sahatit / Ardian Vehbiu
28 Krahina e Shëngjergjit (Tomadhesë) në qarkun e Tiranës në shekujt XIV-XX / Enver Hysa
29 Edi Rama për Bashkinë e Tiranës / Ardian Klosi
30 Tirana në legjenda dhe balada / Fejzulla Gjabri; Fatos Daci
31 A Few remarks relative to the origin of the name Tiranë, Tirana, Albania's capital / Safete Juka
32 Tirana e aksioneve dhe barrikadave : (1939 - 1944) / Shahin Ruka; Kadri Dingu; Nikolla Mullisi
33 Monumentet e natyrës të Qarkut të Tiranës / Perikli Qiriazi; Skënder Sala; Gëzim Cara; Aleken Buga
34 Nga jeta në fabrikën e tekstileve të leshta : kujtime e mbresa / Melihat Lohja; Enkela Xhamaj
35 Unioni Artistik i Tiranës / Natasha Dhoska; Servet Tartari; Adit Neziraj
36 Direktoria e anëtarëve 2004 = Directory of members 2004 / Aleksandër Papa; Enkeleda Çifligu; Iva Seseri; Alida Hyso; Xheni Agovi; Aleksandër Papa
37 Bibliografitë e revistave "Zani i naltë", "Kultura islame" dhe "Njeriu" / Faik Kasollja
38 Tirana e përgjakur : poeme dhimbjeje për ata , që nuk duhet të ishin vrarë. Masakra e terrorit komunist në Tiranë : ( 28 tetor 1944-16 nëntor 1944) / Bedri Alimehmeti; Sokol Jakova
39 Visare etnokoreografike : fshatrat e Tiranës / Ramazan H. Bogdani; Flora Koka
40 Çelësi i Tiranës 2002 : udhërrëfyesi praktik i kryeqytetit
41 Çelësi i Tiranës 2003 : udhërrëfyesi praktik dhe harta e kryeqytetit
42 Çelësi i Tiranës 2004 : udhërrëfyesi praktik i kryeqytetit
43 V.1 : Historia e Tiranës si qytet, deri më 1920 / Fatjon Balliu
44 At Marko Papajani dhe shënimet e tij / Kristofor Beduli
45 Tirana : sfida e zhvillimit urban / Besnik Aliaj; Kejda Lulo; Genc Myftiu
46 Tirana dhe rrethinat e saj : monografi / Mark Dushi; Nikë Ukgjini; Gjovalin Shkurtaj
47 Tirana : appunti sulla capitale dell'Albania all'alba del nuovo regime / Bruno Castiglioni
48 Tirana, izziv urbanisticnega mestnega razvoja / Besnik Aliaj; Genc Myftiu; Kejda Lulo; Petrit Kenuti
49 Çelësi i Tiranës 2005 : udhërrëfyesi praktik i kryeqytetit
50 Qazim Fortuzi : 1883-1976 : portret patrioti / Hasan Korbi; Rifat Hoxha

Ka 4087 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search