Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 16 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 16.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Petro Nini Luarasi dhe Kazanxaqi : në prag të 100-vjetorit të vdekjes së Petro Nini Luarasit [përqasje me romanin e Niko Kazanzaqi-t, "Krishti kryqëzohet përsëri"] / Alfred Uçi
2 Petro Nini Luarasi përballë Janullatosit : në prag të 100-vjetorit të vdekjes së Petro Nini Luarasit [përqasje me romanin e Niko Kazanzaqi-t, "Krishti kryqëzohet përsëri"] / Alfred Uçi
3 Heronjtë e mi : biseda me gazetarin francez Pierre Sipriot / Nikos Kazantzakis; Pierre Sipriot; Leonard Mero; Bujar Hudhri
4 Kazanxaqis dhe Zorba : miniantologji / Teuta Hoxha; Nasho Jorgaqi
5 Për poezinë e Niko Kazanzaqit / Nasho Jorgaqi
6 Niko Kazanzaki : I paepuri : ["Vëllavrasësit", Niko Kazanzaqi] / Feride Papleka
7 Zorba, ballkanasi i papërsëritshëm : [Niko Kazanzaqis] / Stavri J. Dajo
8 " Lumturia ime është lulja e dëshpërimit tim" : ["Kazanxaqis dhe Zorba : miniantologji". Përg. Teuta Hoxha] / Nasho Jorgaqi
9 Prekja e Kazanxaqisit, që sfidoi Budën : botohet në shqip "Udhëtoj nëpër Japoni dhe Kinë" i shkrimtarit të madh grek Niko Kazanxaqi / Nasho Jorgaqi
10 Duke lexuar "Letra El Grekos" : [Nikos Kazanzaqis] / Xhevdet Pozhari
11 Kazanxaqi, ky Uliks i kohëve moderne : në 50 - vjetorin e vdekjes së shkrimtarit të madh / Nasho Jorgaqi
12 Kazanzaqi, shkrimtari që pëlqente udhëtimet / Flori Slatina
13 Tundimi i fundit i Kazanxaqisit : vajza e djalit të adoptuar të Eleni N. Kazanxaqis, bashkëshortja e shkrimtarit të madh grek të shekullit XX, Nikos Kazanxaqis, në një intervistë eskluzive për Klan / Niki P. Stavru; Renato Kalemi
14 Raporti luftarak i njeriut me religjionet sipas Kazanxaqis / Valeria Dedaj
15 Kazanxaqis, ose përballja e vështirë mes njeriut dhe Zotit / Romeo Çollaku
16 " Udhëtim në Malin e Shenjtë" i Nikos Kazanxaqis / Eldon Gjikaj

Show details      New search