Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 17 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 17.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Sali Ormëni : pesha e varrit të munguar : monografi / Xhemal Imeri; Halit Çitozi
2 Dy plenume misterioze : për një varr të munguar e një shpirt të pranguar : kushtuar ushtarakëve të lartë Sali Ormëni dhe Beqir Ndou / Xhemal Imeri; Kostaq Xoxa
3 U vetëvra apo e vranë Sali Ormënin / Xhemal Imeri
4 Si u zhduk Koloneli që denoncoi bombën në Ambasadën Sovjetike : [Sali Ormëni] / Dashnor Kaloçi
5 Si u zhduk Koloneli që denoncoi bombën në Ambasadën Sovjetike : [Sali Ormëni] / Dashnor Kaloçi
6 Si u zhduk Koloneli që denoncoi bombën në Ambasadën Sovjetike : [Sali Ormëni] / Dashnor Kaloçi
7 Bomba në ambasadën sovjetike në Tiranë dhe zhdukja e mistershme e kolonelit që e denoncoi / Dalip Greca
8 Pse u cilësuan "armiq" Sali Ormëni dhe Sefer Imeri / Xhemal Imeri; Leonard Veizi
9 Shkëlqimi dhe rrëzimi i drejtorit të policisë : [Sali Ormëni] / Leonard Veizi
10 Shkëlqimi dhe rrëzimi i drejtorit të policisë : [Sali Ormëni] / Leonard Veizi
11 Paralajmërimi tronditi shërbimin e fshehtë : dëshmitë reale që vërtetojnë përplasjet e Sali Ormënit me Mehmet Shehun / Xhemal Imeri
12 Misteri i pesë "vdekjeve aksidentale" më të përfolura në Shqipërinë komuniste : [Sali Ormëni; Njazi Islami; Hilmi Seiti; Zenel Islami; Myslym Keta] / Dashnor Kaloçi
13 Enigma e pesë "vdekjeve aksidentale" më të përfolura në Shqipërinë komuniste : [Njazi Islami, Sali Ormeni, Hilmi Seiti, Zenel Islami dhe Myslym Keta] / Dashnor Kaloçi
14 Sali Ormeni, vetëvrasja misterioze e drejtorit të Sigurimit pas bombës në Ambasadën sovjetike / Xhemal Imeri; Pandi Laço
15 Libri për Sali Ormënin, që s'deshi të indoktrinohej : [Xhemal Imeri, "Dy plenume misterioze : për një varr të munguar e një shpirt të pranguar..."] / Kostaq Xoxa
16 Historia e vërtetë e një njeriu të anatemuar nga enverizmi : me rastin e 59-vjetorit të vrasjes së Sali Ormënit / Kostaq Xoxa
17 Ja si u zhduk koloneli që denoncoi bombën e hedhur në Ambasadën Sovjetike në Tiranë : [koloneli Sali Ormeni] / Hilë Lushaku

Show details      New search