Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 4 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 4.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Misto Treska [poster] : (1914-2014) : ekspozitë në Bibliotekën Kombëtare, 19-23 prill 2014 / Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë
2 Njeriu që bëri Hygoin të flasë shqip : Kush ishte Misto Treska, përkthyesi dhe diplomati / Robert Anastasi
3 Pse Enveri zgjodhi Treskën për ta përkthyer në Paris : [Historia e përkthyesit Misto Treska] / Donika Treska
4 Seanca sekrete e Senatit Amerikan që rrëzoi komunizmin në Shqipëri : ngjarjet që bënin viktima intelektualët ku ndërhyrja e huaj solli gjuetinë e shtrigave në kulturë dhe si ra Misto Treska viktimë e gallatave në radhët e qumështit / Xhelil Gjoni; Fatos Veliu

Show details      New search