Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 7 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 7.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Si në art, kërkoj familje të përsosur : [Enkel Zhuti balerini i TOB sukses në Itali] / Valentina Murati
2 Enkel Zhuti : shqiptari që drejton dy trupa baleti në Itali / Irena Shabani
3 Enkel Zhuti, "princi" që fluturon në skenë : [Balerin] / Anduela Nika
4 Balet dhe biznes gjithë bota ime : Enkel Zhuti, shqiptari tjetër që bën karrierë në Itali / Iva Tiço
5 Zhuti, një mjeshtër i baletit klasik : [Enkel Zhuti]
6 Hip - hop, "virusi" shqiptar tek italianët : [intervistë me balerinin] / Enkel Zhuti
7 Enkel Zhuti, balerini shqiptar që "çuditi" Italinë

Show details      New search