Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 1034 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Misticizma islame dhe bektashizma / baba Rexhepi
2 Tarikati islamik "Saadi" El-Xhibbavi / Ismail H. Aga; Ismail H. Aga
3 Imamët dëshmorë-shehidë në luftën e fundit në Kosovë 1989/1999 : monografi / Ramadan Shkodra; Sadik Mehmeti; Agim Gashi; Naim Tërnava
4 Hoxhë Kadri Prishtina, mendimtar islam / Qemajl Morina
5 Haxhi Rrystem Ef. Shporta : jeta dhe vepra : (1864-1937) : monografi / Resul Rexhepi; Sadik Mehmeti; Isa Bajçinca
6 Hafiz Ali Korça : poet e atdhetar / Faik A. Hoxha
7 Ebu Dher El Gaf-fari, shoku i Profetit / Abdel Xhudeh Es-Sah-Har
8 Bilali, mezini i Profetit A.S. / Vehbi Ismaili
9 Disa fetar patriot musliman shqiptarë
10 Disa fetar patriot musliman shqiptarë
11 Çinarët / Konrrad Gjolaj; Fran Luli
12 Misticizma islame dhe bektashizma / baba Rexhepi
13 Monsinjor Zef Skana / Nikollë Loka; Ndue Dedaj; Nikoll Doda
14 Kisha Katedrale martire e Shkodrës : ndërtimi, shpërfytyrimi dhe rindërtimi : 1858-2008 / Ndoc Nogaj
15 Imzot Prend Doçi, abati i Mirditës : jeta dhe vepra / Pal Doçi
16 Bernardin Palaj : jeta dhe veprat : monografi / Alfred Çapaliku
17 Toka e katedraleve : Rava e Krishtërimit në Mirditë / Ndue Dedaj
18 Spiritual discourse : learning with an Islamic master / Frances Trix
19 Vepra : Për Kishën Orthodhokse Shqiptare; Në Kuvendin e Shqipërisë; Për jetën dhe veprën / Visarion Xhuvani; Nos Xhuvani; Pavli Haxhillazi; Kasem Biçoku
20 Kisha katolike shqiptare : 1944 nëntor1990 : humbje dhe fitore / Ndoc Nogaj
21 Hafiz Ali Korça : jeta dhe vepra / Ismail Ahmedi
22 Mesazhi i zgjimit : jeta e imam Homejnit / Hamid Ensari
23 Rrëfimet e nji prifti të rebeluem : dramca të regjuna / Nokë Sinishtaj; Hoti Gruda
24 Kleri katolik shqiptar dhe letërsia / Isak Ahmeti
25 Rruga historike e Azizave të Tiranës / Muamer Pazari
26 Fragmente nga jeta e sahabëve / Enes Ahmed Kerzun; Mehrie Kastrati; Alban Kodra
27 Historik i Sarisalltëk Babait e teqesë bektashiane të Dollmës dhe një historik i shkurtër i përhapjes së bektashizmit në Krujë / Baki Dollma; Merita Dollma
28 Bibla shqip dhe tradita : akte te seminarit shkencor, ( Tiranë, 24.05.04) / Enver Hysa; Gjovalin Shkurtaj; Nikë Ukgjini
29 Hapësira të kulturës Islame : Berati / Qeramudin Durdia; Agim Mehqemeja; Bedri Telegrafi; Agim Mehqemeja
30 Sharl dë Fuko : në gjurmët e Jezusit të Nazaretit / Petite Soeur Annie de Jésus; Odette Marquet
31 Kleri katolik shqiptar dhe parimet e demokracisë perëndimore : konferencë kombëtare : 27 mars 2004
32 Mëmëdhetari, luftëtar për paqe e progres, kleriku i shquar Paisi Vodica : 1882-1966 / Vasil K. Thanasi; Thoma Vasili
33 Geschichte der Katholischen Kirche in Albanien : 1919-1993 / Markus W. E. Peters
34 Klerikë e Limjanit : monografi / Shaqir Skarra; Musa Rriçku; Hajri Mandri
35 A e di kush jam unë? : dhjetë As'habë të shquar / Muhammed Hamza Es-Sa'davi; Ismet Abazi
36 Jeta dhe veprimtaria e Sheh Ahmed Shkodrës : monografi / Faik Luli; Bujar Shehu; Brixhitë Shehu
37 Tirana dhe rrethinat e saj : monografi / Mark Dushi; Nikë Ukgjini; Gjovalin Shkurtaj
38 Selim Brahja i Saukut, shenjtori i lirisë : libër historiko-letrar / Mevlud H. Buci; Vath Gruda
39 Hoxha i Blliçës / Xhafer Martini; Anila Bregu
40 Hafiz Ali Ulqinaku : jeta dhe vepra / Faik Luli; Islam Dizdari
41 Iliria biblike : shenjtorët iliro-shqiptarë : nga Konstandini i Madh te Nënë Tereza / Gjet Kola; Nikollë Loka
42 Zenel Hoxhë Mehaj : një jetë për të tjerët : opinione, kujtime / Sulejman Sula; Nexhat Myftiu
43 Kërkime për besimet fetare në Lumë : paganizmi, krishtërimi, islamizmi / Shefqet Hoxha; Hyrije Sh. Hoxha
44 Padre Pio, Shenjti i mrekullive / Renzo Allegri; Amik Kasoruho; Andi Kasoruho; Arlinda Dudaj (Hovi)
45 Çinarët / Konrrad Gjolaj; Fran Luli
46 Përmes shkrimeve : publicistikë / Andrea Llukani; Maksim Cuko
47 Shenjtorët & perandorët iliro - shqiptarë / Andrea Llukani; Kostandin Tuda
48 Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë : (nga vitet apostolike deri në vitet tona) / Andrea Llukani; Pavli Haxhillazi
49 Opinione për libra, ngjarje, njerëz / Faik Luli
50 Enciklopedia e krishterë / Andrea Llukani; Kostandin Tuda

Ka 984 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search