Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Arkitektura e peisazheve : arti i gjelbërimit në mjedisin urban dhe në
landshaftin natyror
Autorët
Vasil Jani
Botuar
Tiranë : UFO Press, 2009
Të dhëna fizike
214 f. : me il. ; 24 cm.
Shënime
Sp. Al. - Kopert. e fundit mbi aut. - L.1400, pa tir.
Fjalët kyēe
Zbukurimi i mjedisit
Bimë dekorative
Klasifikimi dhjetor
712.4(496.5)
635.9

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000298422  gjendet  sallė  s.308.b.1 
S.000298423  gjendet  normal  s.308.b.2 
S.000298424  gjendet  normal  s.308.b.3 
S.000298425  gjendet  normal  s.308.b.4 
Ar.000074916  gjendet  sallė  ar.119.c.44 

New search