Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 32 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 32.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Nudo : roman / Ridvan Dibra; Brikena Çabej
2 Vdekja ka shije të hollë : poezi e dy tregime / Shpëtim Kelmendi; Ridvan Dibra
3 Përkthimi para gjyqit : studim krahasues / Ardian Marashi; Aurel Plasari; Ridvan Dibra
4 Eklipsi i shpirtit / Ridvan Dibra; Shpëtim Kelmendi
5 Dhuna e barit : tregime / Shpëtim Kelmendi; Ridvan Dibra
6 Kurthet e dritës : roman / Ridvan Dibra; Flutura Açka
7 Nata e Shën Valentinit : prozë / Irhan Jubica; Ridvan Dibra
8 Triumfi i Gjergj Elez Alisë : roman / Ridvan Dibra
9 Maieutika : poezi / Shpëtim Kelmendi; Ridvan Dibra
10 Plagët e Moisiut : poemë / Ridvan Dibra; Eros Dibra
11 Stina e ujkut : roman / Ridvan Dibra; Hasan Lekaj
12 Kur nuk jam : poezi / Mimoza Gërçari (Zaja); Ridvan Dibra
13 em@il : roman / Ridvan Dibra; Roland Sejko
14 Një lojë me emrin postmodernizëm / Ridvan Dibra; Rita Petro
15 Kumte dashurie : roman / Ridvan Dibra; Sejdin Cekani
16 Misteret e jetës : poezi / Çezarin Toma; Ridvan Dibra
17 Të lirë dhe të burgosur : roman / Ridvan Dibra; Xhemail Mustafa
18 Vëlla me Centaurët : parabola / Ridvan Dibra
19 Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur : novelë / Italo Svevo; Ridvan Dibra; Blendi Kraja
20 Hyrje në teorinë e letërsisë / Terry Eagleton; Gilman Bakalli; Ridvan Dibra
21 Dekalogu i turpit : ese / Ridvan Dibra
22 Sexonix ose Sesilja : roman / Ridvan Dibra
23 Franc Kafka i shkruan të birit : roman / Ridvan Dibra
24 Unë, Franc Kafka dhe Karta e Bolonjës : prozë / Ridvan Dibra
25 Thjesht : poezi / Ridvan Dibra; Stavri J. Dajo
26 Dekalogu i turpit : ese / Ridvan Dibra
27 Në kërkim të fëmijës së humbur : prozë / Ridvan Dibra
28 Saga e nji dite : roman / Lisandri Kola; Ridvan Dibra
29 Legjenda e vetmisë : roman / Ridvan Dibra
30 Kanuni i Lekës së vogël : roman / Ridvan Dibra
31 Gjumi mbi borë : roman / Ridvan Dibra
32 Dashuritë e virgjëreshës Madalenë : roman / Ridvan Dibra

Show details      New search