Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Rrëfime popullore dibrane
Autorët
Sakip Cami (mblodhi)
Shpëtim Cami (red.)
Botuar
Tiranë : Vatra, 2006
Të dhëna fizike
87 f. ; 20 cm.
Shënime
L.300, pa tir.
ISBN
99943-814-9-0
Fjalët kyēe
Folklori shqiptar
Mendjemprehtësia dhe humori
Termat gjeografikë
Dibër
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
398.1(496.552)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000268247  gjendet  sallė  s.250.e.30 
S.000268248  gjendet  normal  s.250.e.31 
S.000268249  gjendet  normal  s.250.e.32 
S.000268274  gjendet  sallė  al.31.f.16 
Ar.000066814  gjendet  sallė  ar.101.d.14 

New search