Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Njeriu i mirë : iluzionisti dhe mjeku popullor Sami Matoshi
Autorët
Sakip Cami
Sami Neza (red.)
Botuar
Tiranë : Geer, 2010
Të dhëna fizike
112 f. : me foto ; 21 cm.
Shënime
L.500, pa tir.
Fjalët kyēe
Magjistarë
Biografia
Termat gjeografikë
Shqipëri
Emrat e personave
Matoshi, Sami
Klasifikimi dhjetor
929(496.5) [Matoshi, Sami]

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000312011  gjendet  sallė  s.341.e.33 
S.000312012  gjendet  normal  s.341.e.34 
S.000312013  gjendet  normal  s.341.e.35 
S.000312014  gjendet  normal  s.341.e.36 
Ar.000078504  gjendet  sallė  ar.131.e.10 

New search