Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Muharrem Xhediku (1917-1959), kompozitori i tangos shqiptare
Autorët
Halil Rama
Sakip Cami
Shaqir Rexhvelaj (red.)
Mujë Buçpapaj (red.)
Botuar
Tiranë : Nacional, 2010
Të dhëna fizike
205 f. : me foto ; 20 cm.
Shënime
Bibliogr.: f.204-205. - Në libër dhe disa nga këngët e kompozuara nga M.
Xhediku shoqëruar me partitura. - L.1000, pa tir.
Fjalët kyēe
Muzika
Këngë
Kompozitorë
Biografia
Termat gjeografikë
Shqipëri
Emrat e personave
Xhediku, Muharrem
Klasifikimi dhjetor
784 .089.8(496.5)
78 .071.2(496.5) (092)
929(496.5) [Xhediku, Muharrem]

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000313443  gjendet  sallė  s.343.g.13 
S.000313444  gjendet  normal  s.343.g.14 
S.000313445  gjendet  normal  s.343.g.15 
S.000313447  gjendet  sallė  al.37.e.7 
Ar.000078895  gjendet  sallė  ar.132.d.24 

New search