Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Dibra nëpërmjet këngëve dhe tregimeve të popullit : (visare të Dibrës)
Autorët
Sakip Cami (mblodhi e përg.)
Shpëtim Cami (red.)
Botuar
Tiranë : Dita 2000; ISP, 2010
Të dhëna fizike
245 f. ; 20 cm.
Shënime
Në fund të bot. mbi përg. - L.500, pa tir.
Fjalët kyēe
Folklori
Legjenda
Anekdota
Këngë popullore dibrane
Termat gjeografikë
Dibër
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
398.2(496.522)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000318188  gjendet  sallė  s.353.e.39 
S.000318189  gjendet  normal  s.353.e.40 
S.000318190  gjendet  normal  s.353.e.41 
S.000318191  gjendet  normal  s.353.e.42 
Ar.000080115  gjendet  sallė  ar.134.c.43 

New search