Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Hoxhë Hasan Moglica, klerik dhe luftëtar i shquar për lirinë dhe gjuhën shqipe
: monografi
Autorët
Valbona Ramçi
Sakip Cami (red.)
Botuar
Tiranë : Geer, 2012
Të dhëna fizike
160 f. : me foto ; 21 cm.
Shënime
Bibliog. : f.157-158. - Në fund të bot. mbi aut. - L.600, pa tir.
Fjalët kyēe
Atdhetarë
Gjuha shqipe
Klerikë
Feja islame
Biografia
Termat gjeografikë
Dibër
Shqipëri
Emrat e personave
Moglica, Hasan
Klasifikimi dhjetor
929(496.522) [Moglica, Hasan]

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000334399  gjendet  sallė  s.388.f.27 
S.000334400  gjendet  normal  s.388.f.28 
S.000334401  gjendet  normal  s.388.f.29 
S.000334418  gjendet  sallė  al.40.e.5 
Ar.000084367  gjendet  sallė  ar.144.e.60 

New search