Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 38 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 38.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Ngjyrat e jetës : 55 poezi / Ilmi Dervishi; Mentor Hoxha; Sakip Cami
2 Ankthi i pritjes së gjatë : (vargje të dhimbjes njerëzore) / Hasan Miha; Sakip Cami
3 Vërshimet e Drinit : poezi / Sakip Cami; Perikli Jorgoni
4 Karateisti i vogël : vjersha për fëmijë / Sakip Cami; Riza Lahi
5 Ujëvara të përgjakura : poezi / Sakip Cami; Sadik Muraj
6 Daullja bie për ata që kanë veshë : kuartete me daullen më vete : nëntëdhjetë e nëntë epigrame, fabula, satira / Sakip Cami; Zenel Anxhaku
7 Fshati i martirizuar : historia e fshatit Viçisht të Dibrës që ka më shumë dëshmorë se sa shtëpi / Sakip Cami; Hasan Çipuri
8 Drejt NATO-s : personalitete e gjeneralë të NATO-s flasin për Shqipërinë dhe veprimtarinë e Forcave të Armatosura Shqiptare 1999-2003 : publicistikë / Sakip Cami; Shpëtim Cami
9 Rrëfime popullore dibrane / Sakip Cami; Shpëtim Cami
10 Dine Hoxha një filozof popullor në oborrin mbretëror : (referime historike, burime arkivore, poezi) / Halil Rama; Shaqir Skarra; Sakip Cami
11 Njerëz dhe realitete : përmbledhje artikujsh, intervista, opinione, shënime udhëtimi / Shpëtim Cami; Sakip Cami; Natasha Pepivani
12 [Vol.] 1 : 1844-1944 / Sakip Cami; Shpëtim Cami
13 Fisi Bruçi i Lukanit të Dibrës : monografi / Faik Bruçi; Sakip Cami; Halil Rama
14 Edhe unë kam të drejtat e mia : (vjersha për fëmijët e moshës 5-10 vjeç për të mësuar të drejtat e tyre) / Sakip Cami; Kreshnik Hoxhalli; Luljan Gina
15 Njeriu i mirë : iluzionisti dhe mjeku popullor Sami Matoshi / Sakip Cami; Sami Neza
16 Muharrem Xhediku (1917-1959), kompozitori i tangos shqiptare / Halil Rama; Sakip Cami; Shaqir Rexhvelaj; Mujë Buçpapaj
17 Hija përplaset me mua : poezi / Bilbil Shira; Sakip Cami
18 Marrëdhëniet diplomatike shqiptaro-italiane : (një vështrim i shkurtër) / Valbona Ramçi; Sakip Cami
19 Dibra nëpërmjet këngëve dhe tregimeve të popullit : (visare të Dibrës) / Sakip Cami; Shpëtim Cami
20 Brenga e mërgimit : vjersha dhe poema / Elliott H. Moglica; Sakip Cami
21 Nëse në sytë e një vajze... : poezi / Valmira Fejza; Sakip Cami
22 Stebleva : natyrë e virgjër, tokë e përgjakur, njerëz të mrekullueshëm / Mersin Hoxha; Sakip Cami
23 Fundi i ""Rrugës së vetme" : publicistikë / Halil Rama; Sakip Cami
24 Përpëlitje në stacionin e fundit... / Hasan Miha; Sakip Cami
25 Jaho Sinan Islami, flamurmbajtësi i "Vatrës" shqiptare të Amerikës dhe i Luftës së Vlorës : monografi / Malko Zaçe; Sakip Cami
26 Hoxhë Hasan Moglica, klerik dhe luftëtar i shquar për lirinë dhe gjuhën shqipe : monografi / Valbona Ramçi; Sakip Cami
27 Albania e Amerikës : poezi, satira dhe fabula / Nazmi Hoxha; Sakip Cami
28 Burri i madh Hasan Moglica : (1854-1915) : biografi / Elliott H. Moglica; Sakip Cami
29 Rrahman Parllaku, një legjendë në kufirin e dy kohëve / Halil Rama; Sakip Cami; Fejzulla Gjabri; Shefqet Hoxha
30 Testamenti i atdhedashurisë : refleksione, profile, kritikë letrare / Halil Rama; Fejzulla Gjabri; Sakip Cami
31 20 vjet OBVL (Organizata e Bashkuar e Veteranëve të Luftës Antifashiste të Popullit shqiptar) / Halil Rama; Sakip Cami; Organizata e Veteranëve të LANÇL
32 Bajram Ndreu i Zall Dardhës, bir i shquar i një familje të madhe : monografi / Halil Rama; Sakip Cami; Hajri Mandri
33 Krenaria : monografi letraro-historike / Hysen Dervishi; Faik Bruçi; Sakip Cami
34 Sefer Efendiu, Hamdi, Vesel dhe Ruf Kazazi pinjollë të një dinastie të rrallë : (histori brezash të familjes së shquar Kazazi, Durrës) : monografi / Halil Rama; Sakip Cami; Shpend H. Topollaj; Xhemal Meçi
35 Organizimi i pushtetit vendor në Itali : historia dhe zhvillimet e tij / Eduart Ramçi; Valbona Ramçi; Sakip Cami
36 Refleksione fëmijërie / Sakip Cami; Shpëtim Cami
37 Jetë e trazuar : prozë, poezi, kujtime / Hasan Miha; Sakip Cami
38 Tërnova e Dibrës : histori, traditë, turizëm malor / Eduart Ramçi; Sakip Cami; Bernard Zotaj; Valbona Ramçi

Show details      New search