Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 54 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Një grua nga Tirana : roman / Helena Kadare; Brikena Çabej
2 Rënkimi i shpirtit : novelë / Zenepe Luka; Helena Kadare
3 Dritë që vjen nga humnera : ditar dhe poezi / Drita Çomo; Helena Kadare
4 Zef Jubani : jeta dhe veprat / Jup Kastrati; Helena Kadare
5 Tri gra : roman / Yasushi Inoue; Helena Kadare; Bujar Hudhri; Saverina Pasho
6 Një grua nga Tirana : roman / Helena Kadare; Bujar Hudhri
7 Dritë që vjen nga humnera : ditar dhe poezi / Drita Çomo; Helena Kadare
8 Dashuri e vonë : tregime dhe novela / Isaac Bashevis Singer; Helena Kadare; Bujar Hudhri
9 Bashkëshortët : roman / Helena Kadare; Natasha Këlliçi
10 Gjëmon historia e shqiptarëve / Mexhit Kokalari; Helena Kadare; Vehap Kokalari
11 Zhaklinë Kenedi : biografi / Christopher Andersen; Helena Kadare
12 Rrëfim i paturpshëm / Junichiro Tanizaki; Helena Kadare; Fatmira Aliaj
13 Zëri i njeriut të humbur : tregime / Helena Kadare; Shaip Beqiri
14 Dritë që vjen nga humnera : ditar dhe poezi / Drita Çomo; Helena Kadare
15 Dashuri e vonë : tregime dhe novela / Isaac Bashevis Singer; Helena Kadare
16 Shosha : roman / Isaac Bashevis Singer; Helena Kadare
17 Tri gra : roman / Yasushi Inoue; Helena Kadare
18 Çertifikata : roman / Isaac Bashevis Singer; Helena Kadare
19 Ushtrime edukative dhe zbavitëse : nga 6 deri 8 vjeç / Helena Kadare; Fatmira Aliaj
20 Fletoret e fshehta të gruas së re të Dostojevskit : ditar / Anna G. Dostoevskaâ; Helena Kadare
21 Uiliam Shekspir / Entoni Bërxhës; Shpëtim Çuçka; Helena Kadare
22 Bajram Curri / Skënder Drini; Helena Kadare
23 Bajram Curri / Skënder Drini; Helena Kadare
24 Shosha : roman / Isaac Bashevis Singer; Helena Kadare
25 Dashuri e vonë : tregime dhe novela / Isaac Bashevis Singer; Helena Kadare
26 Abdyl Frashëri : 1839-1892 / Kristo Frashëri; Helena Kadare
27 Çertifikata : roman / Isaac Bashevis Singer; Helena Kadare
28 Jakup Ferri dhe lufta për mbrojtjen e Plavës e të Gucisë / Xheladin Gosturani; Helena Kadare
29 Kohë e pamjaftueshme : kujtime / Helena Kadare
30 Ndre Mjeda / Rinush Idrizi; Helena Kadare
31 Një grua nga Tirana : roman / Helena Kadare
32 Bashkëshortët : roman / Helena Kadare; Natasha Këlliçi
33 Nusja dhe shtetrrethimi : novela e tregime / Helena Kadare
34 Një lindje e vështirë : roman / Helena Kadare
35 Një lindje e vështirë : roman / Helena Kadare
36 Një lindje e vështirë : roman / Helena Kadare
37 Një mësim nga vëllai i vogël : tregime / Helena Kadare
38 Shuaje dritën Vera! : novela / Helena Kadare
39 Fjalë të shkencës dhe historia pas tyre / Isak Azimov; Dhimitër Haxhimihali; Helena Kadare
40 Faik Konica : monografi / Jup Kastrati; Helena Kadare; Leonard Fox
41 Marigo Posio / Zeko Braho; Helena Kadare
42 Të bëhesh vetvetja : merreni në dorë jetën tuaj! / Jacques Attali; Xhimi Lazri; Helena Kadare
43 Tri gra : roman / Yasushi Inoue; Helena Kadare
44 Mikelanxhelo / Herman Grimm; Ramazan Hysa; Helena Kadare
45 Rënkime shpirti : novelë / Zenepe Luka; Helena Kadare
46 Xhek London / Irving Stone; Vedat Kokona; Helena Kadare
47 Halit Vreto Bërzeshta : Bej Babai / Sherif Hoxha; Thanas Gjika; Helena Kadare
48 Themistokli Gërmenji / Piro Tako; Helena Kadare
49 Geraldina, mbretëresha e shqiptarëve / Joséphine Dedet; Xhimi Lazri; Helena Kadare; Diana Çuli
50 Nusja dhe shtetrrethimi. Film artistik Shqiptar / Helena Kadare; Ibrahim Muçaj; Kristaq Mitro

Ka 4 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search