Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 34 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 34.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Eneida / Virgilius; Henrik Lacaj; Muzafer Xhaxhiu
2 Edipi mbret / Sophocles; Henrik Lacaj; I. Gjoni
3 Aminta : (përrallë baritore) / Torquato Tasso; Henrik Lacaj; Dalan Shapllo
4 Fjalor latinisht-shqip : mbi 20 000 fjalë / Henrik Lacaj; Filip Fishta
5 Historia e jetës dhe e veprave të Skënderbeut / Marin Barleti; Stefan Prifti; Henrik Lacaj
6 Metamorfozat / Publius Ovidius Naso; Henrik Lacaj; Dalan Shapllo
7 Eneida / Virgilius; Henrik Lacaj; Engjëll Sedaj
8 Edipi mbret / Sophocles; Henrik Lacaj
9 Rrethimi i Shkodrës / Marin Barleti; Henrik Lacaj
10 Rrethimi i Shkodrës / Marin Barleti; Henrik Lacaj
11 Rrethimi i Shkodrës / Marin Barleti; Henrik Lacaj
12 Fjaluer latin - shqip / Filip Fishta; Henrik Lacaj
13 Rrethimi i Shkodrës / Marin Barleti; Henrik Lacaj
14 Rrethimi i Shkodrës / Marin Barleti; Henrik Lacaj; Leka Ndoja
15 Gramatika latine me ushtrime / Henrik Lacaj
16 Morfologjia latine : pjesa praktike / Henrik Lacaj
17 Fjalor Latinisht-Shqip / Henrik Lacaj; Filip Fishta
18 Fjalor Latinisht-Shqip / Henrik Lacaj; Filip Fishta; Nazmi Rrahmani
19 Morfologjia latine : pjesa praktike / Henrik Lacaj
20 Rrethimi i Shkodrës / Marin Barleti; Henrik Lacaj; Nazmi Rrahmani
21 Rrethimi i Shkodrës / Marin Barleti; Henrik Lacaj; Nazmi Rrahmani
22 Mbi natyrën : poemë : pjesë të zgjedhura / Titus Lucretius Carus; Henrik Lacaj
23 Mbi natyrën : poemë / Titus Lucretius Carus; Henrik Lacaj
24 Gramatika latine : libër rregullash dhe ushtrimesh / Giuseppe Lipparini; Pashko Geci; Henrik Lacaj
25 Gramatika latine : libër rregullash dhe ushtrimesh / Giuseppe Lipparini; Pashko Geci; Henrik Lacaj
26 Gramatika latine : libër rregullash dhe ushtrimesh / Giuseppe Lipparini; Pashko Geci; Henrik Lacaj
27 Lirika antike greke / Henrik Lacaj; Shpëtim Çuçka
28 Lirika greke : antologji e poezisë antike greke / Henrik Lacaj
29 Menehmët (dy binjakët) / Titus Maccius Plautus; Henrik Lacaj
30 Menehmët (dy binjakët) / Titus Maccius Plautus; Henrik Lacaj
31 Ushtari mburracak / Titus Maccius Plautus; Henrik Lacaj
32 Ushtari mburracak / Titus Maccius Plautus; Henrik Lacaj
33 Vepra e plotë / Aischylos; Ismail Kadare; Çezar Kurti; Shpëtim Çuçka; Henrik Lacaj
34 Jeruzalemi i çliruar / Torquato Tasso; Henrik Lacaj

Show details      New search