Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 15 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 15.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Qaj e qesh për shtetin : satira / Prelë Milani; Hasan Lekaj
2 Dukagjini ynë / Prelë Milani; Lazër Kodra
3 Bota sillet rreth grave : satirë / Prelë Milani; Fadil Kraja
4 Nji za n'andërr : poezi / Ndrek Ded Guri; Prelë Milani
5 Zoti Rrush : satira / Prelë Milani; Fadil Kraja
6 Lufta e çuditshme e Gurit të kuq 1941 / Prelë Milani; Lazër Kodra
7 Albumi i shpirtit : poezi, fjalë të urta, ilustrime me fotografi / Gjokë Gruda (Stanaj); Prelë Milani
8 Shoshi : gjeografia, gjenealogjia, historia / Prelë Milani; Lazër Kodra
9 Atentati që tronditi dy shtete : një histori e dy armiqve të betuar në sfondin gri, Mbreti Zogu dhe kolonel Ndokë Gjeloshi / Prelë Milani; Tomi Treska; Lazër Kodra
10 Mjegull : poezi / Lazër Kodra; Prelë Milani
11 Burrat vdiqën, rrofshin gratë! : satira / Prelë Milani; Fadil Kraja
12 Prof. Kolë Prela, deputeti historik i Dukagjinit : monografi historike / Prelë Milani; Tefë M. Topalli
13 Dodë Tahiri erdhi e iku si meteor : gardiani i parë kuqezi : monografi historike / Prelë Milani; Zef Gjetja
14 Fanolistët martirë të Pukës dhe Dukagjinit : monografi / Prelë Milani; Lazër Kodra
15 Zoja e Berishës : në kujtim të moteve të shkuara si festohej Partani në male / Prelë Milani; Lazër Kodra

Show details      New search