Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Shkenca sociale si teori dhe praktikë
Autorët
Enila Cenko
Fatos Tarifa
Afërdita Cesula (red.)
Botuar
Tiranë : Onufri, 2016
Të dhëna fizike
144 f. ; 23 cm.
Shënime
Bibliogr.: f.129-143. - L.700, pa tir.
Fjalët kyše
Shkenca shoqërore
Sociologjia
Klasifikimi dhjetor
316

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000375677  gjendet  normal  s.478.a.8 
S.000375678  gjendet  normal  s.478.a.9 
S.000375679  gjendet  normal  s.478.a.10 
S.000375680  gjendet  normal  s.478.a.11 
Ar.000095318  gjendet  sallŰ  ar.170.a.10 

New search