Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Transformimi i madh : 25 vjet përvoja shqiptare e tranzicionit dhe
demokratizimit : konferencë ndërkombëtare shkencore : 24-26 prill 2015 : në
kuadër të Ditëve të Studimeve Shqiptare (DSSH) , edicioni II
Autorët
Marsilda Ndini (red.)
Autorët kolektivë
Universiteti Europian i Tiranës
Botuar
Tiranë : UET Press, 2015
Të dhëna fizike
XIV, 734 f. : me foto ; 29 cm.
Titulli i serisë
Acta scientiarum
Shënime
Bibiogr. në libër. - L. 2500, pa tir.
Fjalët kyše
Tranzicioni demokratik
Shkenca shoqërore
Konferenca
Termat gjeografikë
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
304(496.5) (062)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000377739  gjendet  normal  s.479.a.40 
S.000377740  gjendet  normal  s.479.a.41 
S.000377741  gjendet  normal  s.479.a.42 
S.000377742  gjendet  normal  s.479.a.43 
Ar.000095873  gjendet  sallŰ  ar.171.a.30 

New search