Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
National policy dialogue promoting excellence in social science research in Albania
Autorėt kolektivė
Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim
Botuar
Tiranë : Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, 2016
Tė dhėna fizike
224 f. ; 23 cm.
Shėnime
Bibliogr.: f. 222-224
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Kërkime shkencore
Studime
Termat gjeografikė
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
001.8(496.5) (082)

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000379442  gjendet  normal  s.487.d.20 
S.000379443  gjendet  normal  s.487.d.21 
S.000379444  gjendet  normal  s.487.d.22 
S.000379484  gjendet  sallė  al.46.c.13 
Ar.000096320  gjendet  sallė  ar.172.c.20 

New search