Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Albania as a case study : economy, politics, social development, and future
perspective :ASD III : international scientific conference : April 29-30, 2016
: politika, komunikimi dhe shoqëria : proceedings
Autorët kolektivë
Universiteti Europian i Tiranës
Botuar
Tiranë : UET Press, 2016
Të dhëna fizike
104 f. : me foto ; 30 cm.
Titulli i serisë
Acta scientiarum
Shënime
Bibliogr. në fund të punimeve. - L.1000, pa tir.
Fjalët kyše
Shkenca shoqërore
E drejta
Konferenca
Termat gjeografikë
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
3(496.5) (062)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000380637  gjendet  normal  s.487.a.40 
S.000380638  gjendet  normal  s.487.a.41 
S.000380639  gjendet  normal  s.487.a.42 
S.000380640  gjendet  normal  s.487.a.43 
Ar.000096649  gjendet  sallŰ  ar.174.a.36 

New search