Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Problemet dhe sfidat e transformimit të shoqërisë shqiptare drejt standarteve
të Bashkimit Europian : konferenca e 3-të ndërkombëtare : Tiranë, 09 dhjetor
2016
Autorët kolektivë
Albanian University
Botuar
Tiranë : UFO Press, 2017
Të dhëna fizike
264 f. ; 28 cm.
Shënime
Bibliogr. në fund të punimeve. - Pa ç., pa tir.
Fjalët kyše
Shkenca shoqërore
Ekonomia
Konferenca
Termat gjeografikë
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
3(496.5) (062)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000385309  gjendet  normal  s.500.a.33 
S.000385310  gjendet  normal  s.500.a.34 
S.000385311  gjendet  normal  s.500.a.35 
S.000385312  gjendet  normal  s.500.a.36 
Ar.000097841  gjendet  sallŰ  ar.174.b.79 

New search