Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Ndihem komod mes të rinjve : [Agim Zajmi - skenograf dhe piktor]
Autorėt
Agim Zajmi
Botuar
2000
Shėnime
V

55. - Nr. 279, 28 nëntor, 2000, f. 20
Emrat e personave
Zajmi, Agim

New search