Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Cilësia e universiteteve dhe "goditjet e demokratizimit"...
Autorėt
Gëzim Tushi
Botuar
2011
Shėnime
XXI

Ballkan. - Nr. 257, 1 nëntor, 2011, f. 10.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Universitete dhe kolegje
Termat gjeografikė
Shqipëri

New search