Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Tezeu dhe Minotauri : tregime mitologjike
Autorët
A. Mici (përkth.)
Botuar
Tiranë : Rozafa, 1997
Të dhëna fizike
12 f. : me il. ; 23 cm.
Shënime
Sipas "Racconti mitologici"
Fjalët kyše
Folklori grek
Mitologjia greke
Klasifikimi dhjetor
398.22(=14'02)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.214762  gjendet  normal  S.144.D.25 
S.214763  gjendet  normal  S.144.D.26 
S.214764  gjendet  normal  S.144.D.27 
S.214765  gjendet  normal  S.144.D.28 
Ar.50708  gjendet  normal  Ar.68.D.17 

New search