Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Ekonomia dhe formimi profesional : revistë periodike
Botuar
Tiranë : Qëndra "Don Bosko"
Shėnime
Viti i parë i botimit 2012
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Arsimi profesional
Termat gjeografikė
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
05 :3] =18

New search