Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Bazat e sociologjisë : për fazën e dytë të arsimit të mesëm të orientuar : për
drejtimet juridike dhe byroteknike, arkivistike dhe të muzeumeve dhe të
veprimtarisë së kulturës dhe të informimit publik
Autorėt
Ali Dida
Abdullah Vokrri (red.)
Botuar
Prishtinë : Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore, 1980
Tė dhėna fizike
184 f.
Shėnime
Bibliogr.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Sociologjia
Tekste për shkollat e mesme
Klasifikimi dhjetor
316.1 (075.3)

New search