Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Fillet e sociologjisë
Autorėt
Ali Dida
Botuar
Prishtinë : Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore, 1974
Tė dhėna fizike
286 f.
Shėnime
Bibliogr.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Sociologjia
Tekste për shkollat e larta
Klasifikimi dhjetor
316.1 (075.8)

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000122857  gjendet  sallė  s.114.f.23 
S.000122858  gjendet  normal  s.114.f.24 
Ar.000026436  gjendet  sallė  ar.15.d.82 

New search