Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Studime nga shkencat shoqërore
Autorėt
Ali Dida
Mehmet Surdulli (red.)
Botuar
Prishtinë : Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore, 1976
Tė dhėna fizike
215 f.
Shėnime
Bibliogr.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Psikologjia
Klasifikimi dhjetor
316.1

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
Ar.000035501  gjendet  sallė  ar.40.b.51 

New search