Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Metodat e kërkimit në shkencar sociale
Autorėt
Lekë Sokoli
Oltion Kadaifçiu (red. shkenc.)
Botuar
Tiranë : IS, 2009
Tė dhėna fizike
316 f. ; 24 cm.
Shėnime
Bibliogr. f. 307-316 dhe në fund të faq. - L.1600, pa tir.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Metodologjia
Tekste për shkollat e larta
Klasifikimi dhjetor
303.1 (075.8)

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000303555  gjendet  sallė  s.319.c.41 
S.000303556  gjendet  normal  s.319.c.42 
S.000303557  gjendet  normal  s.319.c.43 
S.000303558  gjendet  normal  s.319.c.44 
Ar.000076239  gjendet  sallė  ar.122.b.29 

New search