Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Metodologjia dhe teknikat e kërkimit social : parimet themelore; metodat
sasiore;
Autorėt
Sokol Paçukaj
Roald A. Hysa (red.)
Botuar
Tiranë : Geer, 2010
Tė dhėna fizike
192 f. ; 21 cm.
Shėnime
Bibliogr. f. 185-192. - L.750, pa tir.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Metodologjia
Klasifikimi dhjetor
303

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000314087  gjendet  sallė  s.345.d.35 
S.000314088  gjendet  normal  s.345.d.36 
S.000314089  gjendet  normal  s.345.d.37 
S.000314090  gjendet  normal  s.345.d.38 
Ar.000079053  gjendet  sallė  ar.131.c.10 

New search