Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Dinamika e komunikimit masiv : media në periudhën digjitale
Autorėt
Joseph R. Dominick
Bashkim Gjergji (përkth.)
Rrapo Zguro (përkth.)
Irma Vuci (red.)
Botuar
Tiranë : UET Press, 2010
Tė dhėna fizike
686 f. : me il. ; 24 cm.
Titulli i serisė
Shkenca sociale
Shėnime
Tit. origj.: Dinamics of mass communication : media in the digital age. -
L.1500, pa tir.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Komunikimi dixhital
Masmedia
Statika dhe dinamika (Shkenca shoqërore)
Klasifikimi dhjetor
303 .093.7
007

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000323759  gjendet  sallė  s.366.b.5 
S.000323760  gjendet  normal  s.366.b.6 
S.000323761  gjendet  normal  s.366.b.7 
S.000323762  gjendet  normal  s.366.b.8 
Ar.000081624  gjendet  sallė  ar.121.a.60 

New search