Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Pedagogiçeckie oshovbi formirovahija specialista socialnoj sferi v sllovijah
integracii urovnej professionalnogo obpazovanija ; disert. për marrjen e gradës
shkenc. 'Doktor'
Autorėt
Vladimir Shakaj
A.T. Muhamedtshin (udhëheq. shkenc.)
Botuar
Moskva, 2011
Tė dhėna fizike
194 fl. ; 30 cm.
Shėnime
Në krye të fl. së tit. : Universiteti Rus i Akademisë së Arsimit. - Bibliogr.
f. 147-157 dhe në fund të fq.
Fjalėt kyēe
Arsimi i lartë
Arsimi profesional
Shkenca shoqërore
Disertacione
Termat gjeografikė
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
378.6 .012 :3 (043.3)

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
000550480  gjendet  sallė  Oh.2.a.28 

New search