Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Studime nga shkencat shoqërore
Autorėt
Ali Dida
Tafil Morina (red.)
Botuar
Prishtinë : Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore, 1982
Bot. i 2-të
Tė dhėna fizike
215 f. ; 24 cm.
Shėnime
Bibliogr.: f. 212-214
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Sociologjia
Studime
Klasifikimi dhjetor
3 (048.83)
316 (048.83)

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
Ar.000045771  gjendet  sallė  ar.60.b.41 

New search